Lehetek terhes?
Sziasztok.Segítsetek kérlek!Az a helyzet,hogy kb 1 hete leszoptam a barátomat,elélvezett,és utána hatolt belém.Letörölte,meg minden,de óvszer nélkül történt,fogamzásgátlót pedig nem szedek.Tudom,egy idióta voltam,miért engedtem óvszer nélkül,ezeket mondani sem kell,tisztában vagyok vele.Az lenne a kérdésem,hogy azóta ingerlékeny vagyok,meg kicsit kívánós is,bár azt nem számítom jelnek,mert világéletemben az voltam.Illetve 2 napja előjött egy olyan,hogy óránként éhes leszek.De ez a kilyukad a gyomrom típusú éhség.Ennyi jelt vettem észre,a mellem nem fáj,nem vagyok rosszul,ha eszem,akkor sem,ilyenek.Szerintetek lehetek terhes?Kérlek normálisan írjatok,nagyon be vagyok parázva.Illetve ha veszek terhességi tesztet,mennyi idő után mutatja ki pontosan?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!