Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátom megujjazott ondos kezzel es a telefonom szerint pont termekeny nap volt meg kozepes terhessegi esely akkor itt most mennyi az eselye?
2017. aug. 28. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha peched van, akkor terhes vagy.

MIÉRT hagytad, hogy ezt tegye veled?

MIÉRT akarta ő ezt tenni veled így?

Ennyire nem érdekli,mi lesz a testeddel? ÉS téged?

Kvaszép kis "szerelem", ahol letojják, mi van veled.

2017. aug. 28. 12:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy olyan volt csak èn hiazem azt ő azt mondja nem volt olyan akármikor megkèrdezem ès már a vègèn felidegesedik rajta
2017. aug. 28. 12:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Ès mikor mondtam neki azt mondta ha terhes vagyok biztos nem őtöle mert neki nem volt olyan emigy is lehet a stresztöl kèsik mivel előjeleket èrzek h fájnak a melleim stb
2017. aug. 28. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Ezeket sosem értettem.. Egyreszt ha nem akartok gyereket miért van a telefonodon olyan alkalmazás ami peteerest jelez.

Masreszt.. Beleveri a tenyerebe aztan benned túr? Ha mar bennem túrna valaki lehet előtte megkérném, hogy netán mosson kezet, miután kiveri...

Harmadreszt en azt tanultam bioszbol, hogy a sperma levegőn nem el meg. Ahogy lenyelve se, seggbe se stb.nem lesz belőle kisbaba.

Ezen kivul, ha ettol tartasz akkor miért nem vettél be esemény utanit? Ha késik miért nem csinálsz tesztet?

Szerintem nem vagy terhes, de az élet nem mindig igazságos. Vannak emberek akik évekig normalis hazaselet mellett sem, meg vannak az olyan idióták mint ti, hogy eleg ranezni a másikra es megfogan a következő generáció idiota 20mp alatt.

Egy anyuka, aki nem a férje kezetol lett terhes. :)

2017. aug. 28. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Miert nem a telefont nyomta fel neked? Akkor nem tudnal hulyeseget kerdezni..habar deh nem.😂😴
2017. aug. 28. 12:46
 6/10 A kérdező kommentje:
En elhiszem neki h nem volt olyan mert ezt állítsa mindig és csak belém dugta és kihúzta nem verte ki előtte
2017. aug. 28. 12:50
 7/10 A kérdező kommentje:
És rendszertelen elégé a ciklusom mivel 1 éve van meg
2017. aug. 28. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Helyesirasodbol is es h 1 eve menstrualsz kiindulva inkabb tanulj sokat nehogy tini anyuka legyel..
2017. aug. 28. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes..
2017. aug. 28. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Léccilécci, mondjátok, hogy kamu...
2017. aug. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!