Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek reménykedhetek?...

Szerintetek reménykedhetek? Napokban kellene megjonnie ma csak annyi van hogy kicsit halványrozsaszines a wc papir. Estére mértem a hom 37 a hasam egy hete mintaha felfujták volna néha hányinger, hirtelen elont a melegség.

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de ha a napokban kellene megjönnie és halvány rózsaszínes a wc papír akkor szerintem hamarosan meg fog jönni.De persze amíg nem jön meg van remény! :) Most mást nem tudsz tenni mint várni és ha nem jön meg tesztelni.Szorítok!
2010. máj. 25. 22:06
 2/12 A kérdező kommentje:
soem jott meg még igy csak azért gondoltam hogy esetleg valami lehet
2010. máj. 25. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
osztom az első válaszoló véleményét, de azért reménykedni lehet. Ha még 1-2 napig csak max. ennyi, akkor tesztelj.
2010. máj. 25. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Szerintem meg babás vagy, én ugyan így voltam, pici rózsaszín a papíron és annyi, hirtelen néha elöntött a melegség, és olyan volt a hasam alja mintha tele lenne vízzel, fura volt..ezek voltak anno a tüneteim, és most megint ezek, a rózsaszín a papíron megvolt két napja, holnap reggel meg tesztelek:) kívánom neked, hogy ne jöjjön meg és babás legyél:))
2010. máj. 25. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Én is ugyanígy voltam, mint az előttem szóló. Három napig volt rózsaszínes folyásom a wcpapíron, aztán az 5. napon lett egy pozitív tesztem. Közben folyamatosan elöntött a meleg, akkor is, amikor mások fáztak. A pocim éjjel-nappal meleg volt és éjszakánként néha alig tudtam feküdni a hányinger miatt.

Nagyon drukkolok Neked! Majd írd meg mindenképp, mi a helyzet!

2010. máj. 25. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek igaza van!

Pont ezért nem lehet előre tudni, mivel MINDEN tünet kétesélyes! Vagy mensit vagy babát jelez...

Én amióta megfigyelem magam, hónapról hónapra mindig volt vmi újdonság, amit felfedeztem. Pont ezért mindig azt hittem, h terhes vagyok, mert mondom, ez eddig nem így volt. Sajnos mára már nem tudok hinni, mert egyszerűen nem jön és kész...

Azért kívánom,hogy neked összejöjjön, mire ilyen stádiumba jutnál, mint én!!!

2010. máj. 26. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:

11:37

miért veled mi történt?

2010. máj. 26. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:

11,37-es vagyok.

Velem annyi történt, hogy a sok sok csalódás hatására rossz passzba kerültem.... 3hónapja pszichológus segít. Szerencsére tud is, de akkor sem könnyű most...

Amennyire hittem abban az elején, hogy nekem rögtön sikerülni fog (és tényleg, csak elvetéltem, meg azóta többször is), most annyira nem hiszek már semmiben. Elmentem orvoshoz is, aki kismillió kivizsgálást írt ki... de még fontolgatom,hogy belevágjak-e. Minek? nekem úgysem sikerül... Legalábbis most így vagyok :((

2010. máj. 28. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
ez nem lehet könnyű. nem tudom mióta próbálkoztok, de ne húzzátok sokáig, fogadjatok örökbe babát. hidd el, meg fogja változtatni az életetek! :)
2010. máj. 28. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
szia! mi újság? Gratulálhatunk?
2010. máj. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!