36 éves vagyok és év elején hosszú próbálkozás után végre sikerűlt! Sajnos a 10. héten elveszitettem a babát. Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
A múlt évben ősszel Closti kezelést kaptam és rá 3 hónapra spontán estem teherbe.Lehet hogy csak várnom kell?Igyak gyógyteát vagy vitámint?2008. okt. 20. 12:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt.Biztos ,hogy leszel még terhes ha spontán is sikerült.Szedjél elevitet vagy gravidát van gyógytea is ami a teherbeesést elősegíti a neve most nem ugrik be.Ne stresszeld magad a baba miatt,ha jönni akar jönni fog!!Várj türelemmel!Sok sikert a babásodáshoz.Ja,még annyit én aloe verás teát ittam valami fahéj ízesítésű volt állítólag az még segít.Bár nekem nem így jött össze.Lehet,hogy nálad jó lenne.
2/3 anonim válasza:
Ha spontán estél teherbe, akkor biztosan megint össze fog jönni a baba. Ami esetleg lényeges lehet, hogy a 10. hétben miért veszítetted el a babát! Ha újra terhes leszel, a dokidnak erre oda kell majd figyelnie!
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
35 éves vagyok, az első terhességem 1 év próbálkozás után Closty-tól jött össze, de a 9 héten elhalt (májusban). A vetélés után folyamatosan szedtem a terhesvitamint (Gravida). Most 13 hetes terhes vagyok (spontán), remélem minden rendben lesz. Neked is szorítok!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!