Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény? Kérlek irjatok...

Van még remény? Kérlek irjatok valami biztatót

Figyelt kérdés

leirom az elejétől h érthetö legyen a dolog.

30-32 napos cilkusaim vannak.július 28-ára vártam a menzim. júli 26-án pozit teszteltem de 30-án megjött :(

ujra próbálkoztunk ebben a hónapban.csináltam tegnap egy tesztet de negativ lett.annyi amit magamon tapasztalok hogy nőtt a mellem és fáj.és állandóan puffadt vagyok.a hangulat ingadozásaim vannak.szedem az Utrot orvosi javaslatra.mikor teszteljek?van remény hogy terhes vagyok?

2017. aug. 29. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt az utro is okozhatja,gondolom tesztelned kell es ha nrgativ abbahagyni hogy megjöjjön. 13.dpon probalj ki egy ClearBlue tesztet ha negativ akkor tuti nincs baba, ez mutatja leghamarabb
2017. aug. 29. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem is értem. Ha volt egy pozitív teszted és véreztél akkor miért nem mentél orvoshoz? Szerintem nem vagy most terhes, de én nem tesztet csinálnék, hanem orvoshoz elmennék.
2017. aug. 29. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:
voltam dokinál.azt mondta hogy lehet nyugodtan próbálkozni kémiai terhesség volt.ö adta az utrot is
2017. aug. 29. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, csak nekem 1 hét késéssel jött meg. Kaptam utrot, de a doki mondta, ha legközelebb pozivat tesztelek, csak akkor kezdjem el szedni.

Következő hónapban pozi lett a tesztem, rögtön elmentem hozzá, de nem véreztem, ezért mondta, hogy várjak, hátha nem kell.

Nem kellett, most itt szaladgál körülöttem teljesen egészségesen a kisfiam.

Csinálj egy tesztet, de amíg nem pozitív, én nem kezdeném el szedni.

2017. aug. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!