Ma teszteltem pozitivat, de sajnos evek ota gyogyszert szedek. Egyik a migrenemre a masik frontin. Lehet baja a babanak? Egyaltalan meg merjem tartani igy?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 21:42
11/17 anonim válasza:
Mikor tudsz visszamenni a dokihoz, aki a frontint és a migréngyógyszert felírta, hogy megegyezzétek az abbahagyásuk módját? Milyen mértékben szedted őket? Mihamarabb szükséges lesz abbahagyd a szedésüket, s még nem okoz bajt a babára. De ne késlekedj :)
12/17 anonim válasza:
Nem hülyeség, amit kettes írt! Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a természet ilyenkor még a mindent vagy semmitvelven működik. A gyógyszertol, röntgentol stb-tol életképtelenné vált magzat spontán elmegy, a megmaradók pedig ugyanolyan eséllyel indulnak mint a többiek.
13/17 anonim válasza:
Nem arrol van szo h osszekottetesben van e v sem.. Az elso 12 het a meghatarozo , mert ismerek olyat aki a kv-n kivul (ami bizonyos mennyisegben meg egeszseges is) full egeszseges eletet el elment a babaja a 10. heten. De ez bmikor bkivel megtortenhet sajnos.
14/17 anonim válasza:
A frontint lehet, hogy lehet szedni terhesen, vagy kiváltják másik ugyanilyen hatású benzodiazepinnel és bár nyilván nem a legoptimálisabb nyugtatót szedni terhesen, azért engedik, hogy szedd, főleg, mert hirtelen nem szabad letenni, a másik gyógyszert nem tudom.
15/17 anonim válasza:
tegnap 21:47
:D
ezen olyan jót nevettem :))Igaz, amugy amit ír, 6 hetig nincs összeköttetés, de biztos nem azert tallata ezt ki így ki a természet hatmillió éve, hogy az ősember le tudja tenni a cigit mega piát :)))
16/17 anonim válasza:
Persze összeköttetés nincs de nem a gyógyszerek miatt :D
17/17 A kérdező kommentje:
En divascanbol nap 2-3 tablettat szedek. Aura migrenem van ( szedules,hanyas,hasmenes,lataszavar es feloldali zsibbadassal jar. Ezert muszaj vagyok szedni sajnos. A frontint tobb mint 5 eve szedem napi 3 szem. :(
2017. aug. 29. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!