Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már nem lehet terhesség, ugye?

Ez már nem lehet terhesség, ugye?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

A menstruációm időben jött meg, amiben csak az a fura, hogy MINDIG késik.

Semmi megszokott tünete nem volt; mellfeszükés, puffadás, pattanások stb.

Ma van a 6. nap, hogy tart ez a "vérzés", ami inkább barna, tisztasági betétet használok az elejétől kezdve.

Alapjáraton elől deszka, hátul léc vagyok, így biztosan nem beképzelem, nőtt a mellem.

Szerintetek ez lehet terhesség, vagy valami más ok áll a háttérben?

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2017. aug. 28. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Lehet elvileg beágyazódás is, de ezt senki nem tudja megmondani neten keresztül.

Sokkal okosabb lenne egy tesztet venni, ahelyett, hogy itt írogatsz ki kérdést, amire senki nem tud válaszolni.

2017. aug. 28. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha szexeltél védekezés nélkül akkor lehet terhesség.
2017. aug. 28. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Valóban senki nem fogja tudni megmondani mi is zajlik épp a szervezetemben.

Tesztet nem vettem, mert konkrétan a mai napig eszembe se jutott a terhesség lehetősége.

Azért írtam ki, mert én nem ismerek olyat, aki terhesen menstruált volna, viszont itt az oldalon sok kérdést/választ olvastam ezzel kapcsolatban.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 28. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Baromi ritkán van olyan, hogy valaki terhesen menstruál, szerintem nem vagy terhes.
2017. aug. 28. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó azért annyira nem ritka mint gondolod, főleg ha kissé lassabban fejlődik a terhesség ezáltal kevesebb hcg jut a szervezetbe jó darabig, így az első, sőt párszor a második vérzés is megjön, az egyetlen gyanújel hogy sokkal kevesebb, barnásabb, és kevésbé görcsös.
2017. aug. 28. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, rám pont ezek igazak.

Ami még más, hogy iszonyatosan szédülök.

2017. aug. 28. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Ha mindig késik a menstruációd, akkor rosszul számolsz, nálad hosszabb egy ciklus, és most jött meg korábban, nem pedig pontos volt. :D

Egyébként én személy szerint nem gondolom, hogy terhes lennél, ha már 6 napja tart, lényegtelen, hogy csak barnázás, az túl sok lenne terhesség alatti menstruációnak.

2017. aug. 28. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Telefonos ciklus naptár szerint x napon kéne megjönnie, ahhoz mérten késik 1-2-3 napot vagy többet.

Most x nap szerint jött meg.

Én nem számolok sehogy semmit.:)

Én se gondolnám, hogy terhes vagyok, csupán feltettem egy kérdést.

2017. aug. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!