Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Mennyi az esélye a teherbeesésnek így?

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkeztünk este, el is mentem védekezéssel. Ma reggel 10 órakkor szeretkeztünk, és az előváladék belement.

A spermium él tovább mint 8 óra?

2017. aug. 28. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy védekeztetek tegnap és hogyan ma?
2017. aug. 28. 17:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Gumi tegnap

Ma meg előjáték volt, és nem bírtam ki hogy simán ne tegyem be. És kijött az előváladék. :) Utána természetesen kotont húztunk

2017. aug. 28. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Elvileg nincs túl nagy esély, márcsak azért sem, mert tegnap óta gondolom, voltál WC-n és akkor a nagy része kimosódik.

De teljesen kizárni sem lehet, mert a terhességhet az is elég, ha egyetlen egy spermium bejut, föleg, ha a partnerednek most van peteérése.

Szóval nem tartom valószínünek, nem érdemes túlságosan izgulni.

De máskor kezdettöl használd a gumit, mert az a biztos!

2017. aug. 28. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
50% vagy terhes lesz vagy nem.
2017. aug. 28. 17:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Hallod ez az 50% esély eléggé hülyeség. Ez akkor működik ha beleélvezek. De nem.
2017. aug. 28. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
tök mindegy, hogy beleélvezel-e vagy sem, elég 1 spermium is a terhességhez, ami az előváladékban van. akkor meg nem mindegy hogy csak 25,234% esély volt rá technikailag??
2017. aug. 28. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem nagy, de valami van.
2017. aug. 28. 18:17
 8/10 A kérdező kommentje:
persze, valami van. Csinálunk tesztet, de már ebben az évben volt baleset. (védekeztünk akkor)
2017. aug. 28. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt.

Vigasztalni fog, ha teherbe esik, hogy erre csak 1% esély volt? Vagy olcsóbb az abortusz?

2017. aug. 28. 18:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó. xd

Miért beszélsz már abortuszról? Csak az esélyét kérdeztem, amit megkaptam. Mert ha nagyobb esélye lett volna, elmentünk volna egy orvoshoz tablettáért. De sokan mondták, hogy kevés esélye van, így egy terhességi tesztet veszünk 2 hét múlva. Ennyi.

Téma lezárva, köszönöm azoknak, akiknek nem támadó jellegű válaszokat biztosítottak, igaz, semmi provokatív nem volt ebben a kérdésben.

2017. aug. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!