Fogamzásgátló abbahagyását követő első hónapban mennyi esélye van a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Ugyanannyi, mint az ezt követő hónapokban?2017. márc. 2. 13:53
1/2 anonim válasza:
Kicsit több, HA a te szervezeted úgy reagál a gyógyszer abbahagyására, hogy petefészek intenzívebb működésbe kezd a gátlás elhagyására.
Nekem általában gondom van a peteéréssel, gyógyszer utáni két ciklusban lett peteérés, először hamarabb (12. ciklusnap), aztán már később (20. ciklusnap). Baba nem lett ezekből.
2/2 anonim válasza:
Elvileg nagyobb, ha nem úgy reagálsz mint pl. én. Nekem post pill amenorcheám lett a gyógyszer után, azaz egyáltalán nem jött meg hónapokig, értelemszerűen peteérés sem volt. 6 hónapig tartott míg helyreállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!