Szerintetek a kinai fogantatasi naptarban mennyire lehet hinni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 10:15
11/18 A kérdező kommentje:
Milyen a szodabikarbonas teszt? 😀
2017. aug. 28. 11:55
12/18 anonim válasza:
3-ból 3 gyerekemnél nem stimmel. Szóval szerintem semennyire.
13/18 anonim válasza:
Háromból egy jött be. Ennél még a nagymamám is jobban tippelt. Az amniocentézis viszont kettőből kétszer. A többi humbug. Persze önszórakoztatásra jó, de semmiképpen nem hinnék benne.
14/18 anonim válasza:
A fiaimnál mindig lányt jósolt, a lányomnál fiút. Háromból egyszer sem jött be.
50 % esély van rá, hogy bejön és 50 %, hogy nem jön be.
15/18 anonim válasza:
5 lányom van. A naptár szerint mind fiú..ennyit a naptárról 😂
16/18 A kérdező kommentje:
Az ugy jo 😂😂 Akkor a biztos ha megszuletett.☺
2017. aug. 29. 06:46
17/18 anonim válasza:
Nálam kettőből kétszer bejött (fiúk, igaz a második még egy hónap múlva születik csak, de többször láttam én is, h nem tévedés a fiú tipp), munkatársaimmal is végig néztük, mindenkinél egyezett (10-12 fő). Játéknak lehet venni, nyilván véletlen, de jó móka volt. Viszont ugye a fogantatás időpontja is egy érdekes kérdés, hónap végénél (váltásnál) ugye már akár más nemű babát is jelenthet és ember legyen a talpán, aki megmondja, h pontosan mikor fogant a baba. Megtermékenyülés, beágyazódás stb. ez nem megy pikk-pakk... A lényeg, h egészséges, szép és okos babád lesz, akit mindennél jobban fogsz szeretni :)
18/18 anonim válasza:
Nekem mond a 4 gyermekemnél bejött, viszont én külföldi oldalon keresttem ki, ahol figyelmeztetnek, hogy az anya életmorát a kínai naptár szerint kell számolni, ami európai nőknél -kb +1 év! Illetve a fogantatás idejét sem lehet biztosan megállapítani, hiszen a spermiumok 5 napig is élhetnek mire célbajutnak, gondolok itt a hónapok határaira. Sokaknak ezért sem stimmelhet. Viszont a két petéjű ikrek esetét érdekes lenne megvizsgálni, nagyon tetszett a felvetés 😊 Mindenkinek joga hinni, vagy nem hinni. Kíváncsi lennék még a transgender esetekre is, h a fizikai létet vagy a lelki nemiséget határpzza-e meg? (Valószínűleg a fizikait) De ez már túlspilázás 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!