Szerintetek a kinai fogantatasi naptarban mennyire lehet hinni?
Szerintem ez egy olyan dolog amit nem lehet megjósolni. Főleg mert nem feltétlenül a nőn múlik és ki tudja, talán nem is férfin. Inkább a "szerencsén".
Én úgy látom, hogy ezek a naptárak azért "hasznosak", mert az esély a fiúra-lányra 50-50%. Ebből sokkal könnyebben lehet eredményhez jutni, mintha lenne még pár nem és akkor ez hatványozódna. Egy "lány vagy fiú" lehetőségből könnyen lehet egy jóslatnak hinni.
Mi végig ellenőriztük a családunkban: 17 ből 17x bejött- de ez lehet véletlen is.... most várok babát, kíváncsi leszek.... elvileg fiú lenne
Persze pl: a vegyes ikerpároknál biztos nem jön be :)
Koszonom a valaszokat.☺
En is vissza szamoltam nehany csaladtagot , mindenkinel stimmelt a fiamnal is de nalam nem. Naptar szerint fiunak kellett vna lennem.😀
Most elvileg kislanyt varunk de majd a genetikai Uh ha mano is ugy akarja megmondja.☺
Gratulalok a picihez!
Megirod majd , hogy helyes volt e a joslat? ☺
Én nem nagyon hiszek ebbe.
Logikusan belegondolva akkor a 28-29-30 éves anyák tavasszal csak fiút szülnek, a 31-32-33 éves anyák meg tavasszal csak lányt szülnek???
Amúgy mi 3-an vagyunk testvérek, nálunk ha jól számolom igaz. A fiam is.
De nővérem lány ikreket szült, és a naptár szerint fiának kellene lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!