Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet a 2. gyerek...

Hogyan lehet a 2. gyerek érkezését sok félelem nélkül kezelni?

Figyelt kérdés

Gondolom akinek már van 1 gyereke az aggódik minden rendben legyen a 9 hónap alatt.

Vannak hasonló gondolatokkal mások is?

2010. máj. 25. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a szorongásra nagyon jól bevált a fülakupunktúra, úgynevezett 5 pontos szúrás tartós tűvel. Másnak is vannak szorongásai és olyan erős is, hogy orvoshoz kell mennie vele. De attól még lehet gyereked. A nődokidnak mondj el mindent őszintén, ha jó orvos, fog tudni segíteni és hidd el, bármi is van veled, attól az élet megy tovább. Meg lehet ettől szabadulni, de én úgy gondolom ,hogy leginkább a lelki fejlődésünket segíti elő. Az előnyödre is válhat, nem fontos, hogy a szorongás hátrányos legyen.
2010. máj. 30. 17:09
 12/12 A kérdező kommentje:
De az a baj, ha a xanaxot 0,25 nem veszem be rosszul vagyok. Letört, az orrom bizsereg, teljesen feszült vagyok. Már szedem 6-7 éve sajnos. Napi 1-2.
2010. máj. 31. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!