Fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok?
Szerintem nem állt vissza a ciklus vagy nem volt pé-d vagy kesobb volt. Vagy ujra cisztad van. Vagy terhes is lehetsz. Az nem fog itt kiderülni, hogy melyik.
Az hogy mitől leszel cisztas nem derült ki? 7 ev nagyon sok ido. :(
nekem is késett az abbahagyás után,majdnem egy hetet! szerintem ez normális még nem állt be a ciklus a fog.gátló abbahagyása után.
Amikor már a 2.hónapban is késett-akkor meg már nem is foglalkoztam vele..-aztán kiderült hogy babát vártam :)
A fogamzàsgàtló abbahagyàsa utàn nàlam minden felborult egy időre. Megjött minden hónapban de volt 39 napos ciklusom, peteérés kimaradàs stb.
Nem mindenki szervezete indul újra azonnal.
Én 8,5 évig szedtem gyógyszert, tavaly augusztusban hagytam abba, és eléggé össze-vissza alakult a ciklusom.
Az első hónapban 28 napra "megjött", éppenhogy valami pecsételés ami 2 napig tartott. Aztán 46 napra jött meg legközelebb, utána beállt 33-36 nap közé, aztán elkezdett beállni 32 napra. 11 hónap után lett volna az első 28-30 napos ciklusom, ami nekem normálisnak mondható, és sikerült is a baba, így nem jött már meg szerencsére. :)
Szerintem simán lehet a gyógyszer miatt, hogy nem jön meg, 4 nap késés tulajdonképpen még nem jelent semmit az első gyógyszermentes hónapban. De ha izgulsz vagy aggódsz, menj el dokihoz ő többet lát és tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!