Terhes anyukák ti is unjátok már a sok okoskodót?
Minden szakasznak megvan a maga okossága.
1. Trimeszter: Fáradt leszel, hányingered lesz stb.
2. Trimeszter: Elmúlik az eddig felsorolt de tuti elkezd dagadni a lábad stb. Szóval használd ki amíg tudsz rendesen járkálni + elkezdesz hízni.
3. Trimeszter: (a kedvencem) mindenki közli hogy milyen nagy vagy és mindjárt szülni fogsz, mintha te nem tudnád. :)
Nekem ezeket mondták az ismerősök vagy akár ismeretlenek.
A terhességben nincs magánszféra mindenki hozzászól.
És aztán jön a szoptatás meg a gyereknevelés, amit szintén mindenki jobban fog tudni nálad.
Csak magukat akarják nyugtatni, hogy nekik rossz volt, majd neked is az lesz.
Nekem sokkal könnyebb az életem a gyerekek óta. Persze vannak nehezebb napok, de semmiért sem adnám őket.
7-es. Az én gyerekeim 2 hetes koruk óta átalusszák az éjszakákat.
Mi is kaptuk az oltást, hogy ha majd jön a foga, stb. Volt pár rosszabb esténk, de csak egy-egy nap, és utána újra végig aludták.
A nemalvàsròl annyit, hogy van alapja annak h akkor tudja meg az ember milyen fàradtnak lenni. Nekem a lànyom nagyon sok este fent volt ès nappal sokszor remegtem a fàradtsàgtòl de az is csak egy ideig tartott. Ja ès az is lehet aldott jo gyereked lesz aki mar 2 hetes koratòl 6 òrakat alszik egyhuzamba este. A többiròl annyit hogy nehèz de melò nèlkül nincs öröm ès mindig könnyebb lesz 6 hèt 3 hònap fèl ès 1 èv vìzvàlasztò! Ha annyira rossz lenne kisbabaval akkor senkinek se lenne testvère! ;)
15 hetes kismama a màsodik babàjàval! ;)
Engem meg mindenki azzal idegesít, hogy az ő gyereke egész nap nyugton ül, nem akar lefordulni a pelenkazorol meg ilyenek. Meg látom is, hogy miközben más nyugisan sétálgat az anyjával, az enyém ordibal, semmire se hallgat és kész tortúra a bevásárlás is. És akkor megkerdezem magamtól hogy nekem miért jutott ilyen eleven gyerek, másnak meg egész nap a szőnyegen játszik és nem morog mint egy kutya.
Na szóval én pont azt látom, hogy másnak tök szuper a gyerekneveles, nekem meg hullik a hajam a folytonos rimankodastol, de persze ne is panaszkodjak, mert különben olyan aranyos. . /az is, amúgy, de na)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!