16evesen teherbe estem. A baratom 19eves, es tud rola. Szeretné ha megtartanank, de en nem akarom, hogy szenvedjen a gyermekunk, mert nem tudnank eltartani, en se dolgozom es o se. A szuleimet nem szeretném nehesztelni ezzel, ahogy az ocszuleit sem..Ez csak a mi gondunk. Nem szeretnem elvetetni, de megse lehet velunk...Szerintetek orokbe kene adnunk? A valaszokat megkoszonnem!
Nehéz döntés. De anyukáddal minden képpen beszélned kell. Nem adhatűk tanácsot neked, de én nem tudnám örökbeadni a saját gyerekem. Én ilyen idősn 90%, hogy elvetetném nem tartanám míg főleg ha semmi segítségetek sincs.
2017. aug. 22. 18:47
2/11 anonim válasza:
Vetesd el.
2017. aug. 22. 18:49
3/11 anonim válasza:
Lenne szived örökbe adni?
Ha a szüleim vagy a párom szülei úgy állnának hozzá megtartanám. Amennyiben mindenki ellenzi senki nem segítene biztos elvetrtném,nem tudnám örökbe adni azt aki 9 hónapig bennem volt.
2017. aug. 22. 18:50
4/11 anonim válasza:
az örökbeadás ebben az esetben nagyon nemes, önzetlen cselekedet, de azt tudnod kell, hogy a 9 hónap alatt nagyon erős kötődés fog közted és a baba között kialakuni. Én azt mondom, ha a szüleid és a barátod támogat, tartsd meg, ha nem, vagy te kategorikusan nem állsz készen egy babára, akkor add örökbe.
2017. aug. 22. 18:53
5/11 anonim válasza:
Mi a kislányunkat örökbe fogadtuk!! Én a helyedben beszêlnék anyukàmmal. Ha támogat megtartanám. Vetrttem el babát. Soha nem fogom túltenni magam rajta. Nagyon gyakran eszembe jut. Nem tudnàm örökbe adni és elvetetni sem. Az életadónak örökre hàlày leszek. Ha a gyermekem majd egyszer szeretné megismerni segíteni fogok neki felkutatni.
2017. aug. 22. 19:04
6/11 anonim válasza:
Na utolsó pont neked nem engedélyezném az örökbe fogadást, a saját gyereked nem kellett, másét meg ne kaphasd meg. Korábbi abortuszt kizáró oknak venném.
Kérdező: én nem tudnám elvetetni, inkább vagy megtartanám vagy örökbe adnám
2017. aug. 22. 19:23
7/11 A kérdező kommentje:
Az elobb beszeltem az edesanyammal, mondta nyugodjak meg, es hogy egy gyermek van a szivem alatt, ne vetessem el es ne adjam orokbe, szoval megtartjuk, es amig nem talalunk munkat, addig ok segitenek mindenben!:) nagyon boldog vagyok :)
2017. aug. 22. 20:16
8/11 anonim válasza:
Már láttam, hogy írtál, de én is leírnám a véleményemet :)
Én nem vetetném el ha úgymond "csak" ennyi a probléma. Egy gyermek sok pénzbe kerül de azért mert a szülőknek nincs pénzük ne érdemeljen már halált egy élet. Attól még a szűkös élet is jobb és a szülők lelkiismerete is tiszta marad. Jó, nyilván nem arra gondolok, hogy éhezzen... de ha úgy van örökbe lehet adni, de így legalább kap esélyt! A legrosszabb amikor esélyt sem kap az életre. Pedig jött és nem magától. Ti egy pár vagytok és úgy gondolom, hogy a család attól is család, hogy a nehezebb időkben segítik egymást. Most a szüleiteknek kell segíteni rajtatok, hogy elinduljatok. És ez nem arról szól, hogy eltartani titeket meg ilyesmi. Egyszerűen ez van, ki fog minden alakulni csak nektek is akarni kell!
Te most már ne dolgozz! Esetleg valami apró elfoglaltsággal kereshetsz pénzt ami nem megterhelő de én azt javaslom, hogy ne keress rendes munkahelyet most mert akár veszélyes is lehet rátok nézve.
2017. aug. 22. 20:56
9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a rendes valaszokat,es hogy idot szantatok rank! Jo szulok leszunk,mindene meglesz a gyermekunknek!:)
2017. aug. 22. 22:10
10/11 anonim válasza:
Kedves 8-as! A szívemből szóltál! Kérdező, az édesanyádnak helyén van a szíve! Nagyon sok örömet kívánok és boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!