Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruálok, de pozitív lett...

Menstruálok, de pozitív lett a teszt?

Figyelt kérdés

Megjött, egyelőre halványpirosas színe van. Azért csináltam tesztet, mert ma már 3-szor hánytam, és ez elég gyanús lett, plusz teljesen kimaradtak a menstruáció előtti tüneteim, nem volt semmi idegbetegség, hányinger, puffadás, semmi...

Most ilyenkor mi van?

[link]

[link]

2017. aug. 21. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos
2017. aug. 21. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Amennyre tudom, téves pozitív jelzés ezeknél a teszteknél nincs (téves negatív lehet).

Vagyis nem menzeszelsz.

Irány a doki!

2017. aug. 21. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj gyorsan dokihoz, vidd a teszteket is, talán meg tudják tartani a terhességet, ha kapsz időben hormont.
2017. aug. 21. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem még 1x megjött a menszeszem 2 napra, igaz nem olyan erősen, de volt vérzésem.

Azért mindenképp orvos:)

2017. aug. 21. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Orvos!
2017. aug. 21. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt.

Most van egy 8 hónapos kislányom

2017. aug. 21. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg menj orvoshoz. Én csak barnáztam, de sajnos elment a baba. Sok sikert neked!
2017. aug. 21. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
nezesd meg magad ha nincs dokid mond hogy surgosegi vizsgalatot kersz terhesseg verzessel.azonnal bejutsz sztkba!nekem is igy volt,de en a masodik honapban is vereztem par napig.most 2 eves:))
2017. aug. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!