Mi a teendő olyankor, ha pozitív a terhességi teszt, de az illető nem szeretne babát?
Olyankor már nem tud semmit sem ellenne tenni,és csak az abortusz marad hátra,vagy reménykedik,hogy közben elvetél?
Nem sok mindent tudok a terhességről,és csak úgy elgondolkoztam ezen,hogy ilyenkor mit tud tenni a lány.
Abortuszra elmehet, ha nagykorú.
Örökbe tudja adni.
Rokon felnevelheti. Pl elképzelhető, hogy a baba apja is felnevelné. Nem túl gyakori az ilyen, de lehetséges, csak általában az apának nem hagynak beleszólást.
Pedig a szóbanforgó gyereknek is két szülője van, nem csak anyja (már ha az anya, aki reménykedik a halálában), és normális emberek együtt döntenek.
Még az is egy lehetőség, hogy a nő meggondolja a végén magát. Ez se túl gyakori, de volt már rá példa.
Hány éves vagy? Először is nyugodj meg!
Miért nem akarod megtartani a babát? Anyagiak miatt, fiatal vagy, stb.
A gyerek apja tud a babáról?
Félreértés ne essék,nem vagyok terhes,eszembe sincs még gyereket válallni,fiatal vagyok még. A kérdésemben is írtam,hogy nem tudok sok mindent erről az egészről,és felmerült bennem a kérdés,mert nem hallottam még,hogy ilyenkor mit tud tenni az anyuka.
Nagyon szép motiváló leveleket olvastam a privát üzenetben is,de nem vagyok ilyen helyzetben,nem kellett volna időt rámszánni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!