Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a teendő olyankor, ha...

Mi a teendő olyankor, ha pozitív a terhességi teszt, de az illető nem szeretne babát?

Figyelt kérdés

Olyankor már nem tud semmit sem ellenne tenni,és csak az abortusz marad hátra,vagy reménykedik,hogy közben elvetél?

Nem sok mindent tudok a terhességről,és csak úgy elgondolkoztam ezen,hogy ilyenkor mit tud tenni a lány.

2017. aug. 20. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Kérhet terhességmegszakítást, ha ezt össze tudja egyeztetni a lelkiismeretével. Ha megszüli a gyereket, lemondhat róla.
2017. aug. 20. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, abortusz, vagy vetélés. Vagy az, amit az első írt: örökbe adhatja.
2017. aug. 20. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ketto ember is van az ismerettsegi körömben akik nagyon fiatalon lettek anyák. Egyik lemondott a fiarol a nagymama neveli. A másiktól elvettek a gyereket (o neki a körülményei voltak rosszak, es a lany is eleg zűrös) ott is a nagymama lett a hivatalos gyam.. Egyik lany sem nevelte a sajátját. (második lany nem is lathatja a kislanyat)
2017. aug. 20. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem lehet alapozni hogy "hátha elvetélek", vagyis de, lehet, csak aztán nehogy benne legyen 9 hónap múlva az esti híradóban hogy xy kerti pottyantósba dobta az újszülött gyermekét. Szóval vagy elveteti vagy örökbe adja, azt is már többféleképp lehet, vagy rokon neveli fel a gyereket.
2017. aug. 20. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
A nem kivant terhessegek legnagyobb resze megmarad.
2017. aug. 20. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Vagy elmész abortuszra, vagy örökbe adod. Gondolom nem kell bemutatnom, hogy melyik a helyes cselekedet.
2017. aug. 20. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Abortuszra elmehet, ha nagykorú.

Örökbe tudja adni.

Rokon felnevelheti. Pl elképzelhető, hogy a baba apja is felnevelné. Nem túl gyakori az ilyen, de lehetséges, csak általában az apának nem hagynak beleszólást.

Pedig a szóbanforgó gyereknek is két szülője van, nem csak anyja (már ha az anya, aki reménykedik a halálában), és normális emberek együtt döntenek.

Még az is egy lehetőség, hogy a nő meggondolja a végén magát. Ez se túl gyakori, de volt már rá példa.

2017. aug. 20. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Először is nyugodj meg!

Miért nem akarod megtartani a babát? Anyagiak miatt, fiatal vagy, stb.

A gyerek apja tud a babáról?

2017. aug. 21. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék,nem vagyok terhes,eszembe sincs még gyereket válallni,fiatal vagyok még. A kérdésemben is írtam,hogy nem tudok sok mindent erről az egészről,és felmerült bennem a kérdés,mert nem hallottam még,hogy ilyenkor mit tud tenni az anyuka.

Nagyon szép motiváló leveleket olvastam a privát üzenetben is,de nem vagyok ilyen helyzetben,nem kellett volna időt rámszánni. :(

2017. aug. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!