Megszakításos védekezés?
Unokatestvéremtől tegnap tudtam meg,hogy ők gumi nélkül csinálják már 1-2 hónapja,én pedig nagyon ledöbbentem,hogy hogy merik alkalmazni ezt a módszert.
Barátom is próbált rábeszélni már,hogy 100x jobb érzés lenne,sőt,fenékbe is szerette volna,mert oda szerinte nem is kell gumi,de én meg attól undorodom. Szerencsére nem mentem bele semmibe,gumival csináltuk mindig.Megbízok a barátomban,de picit a betegségek terén is tartok tőle,nehogy valamit elkapjak tőle,vagy esetleg őt megfertőzzem valamivel,amit nem vettem észre.
Viszont elkezdett a kíváncsiság hajtani,és nagyon félek,hogy valami hülyeségbe képes lennék belemenni,ha sokáig noszogatnak.. :S Egyébként meg féltem az uncsitesóm is,mi a véleményetek a megszakításos védekezésről? Mindannyian fiatalok vagyunk még. Ők 15/16, Mi 17/17.
Ha nem szexeltek minden nap (kétszer), akkor sokkal olcsóbb a gumi, mint a fogamzásgátló!
100-200 Ft/db
Mondjuk ha heti 3 alkalom, az havonta 12.
1200-2400 Ft/hó.
Egy fogamzásgátló 7-8000 Ft három hónapra (így olcsóbb), az többre jön ki. Ha havonta váltod ki, akkor még drágább.
Ha mondjuk csak hétvégén jön össze egy-egy alkalom, akkor még olcsóbb a gumi. Azért a ti korotokban ritka, ha naponta van lehetőség összebújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!