Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos védekezés?

Megszakításos védekezés?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremtől tegnap tudtam meg,hogy ők gumi nélkül csinálják már 1-2 hónapja,én pedig nagyon ledöbbentem,hogy hogy merik alkalmazni ezt a módszert.

Barátom is próbált rábeszélni már,hogy 100x jobb érzés lenne,sőt,fenékbe is szerette volna,mert oda szerinte nem is kell gumi,de én meg attól undorodom. Szerencsére nem mentem bele semmibe,gumival csináltuk mindig.Megbízok a barátomban,de picit a betegségek terén is tartok tőle,nehogy valamit elkapjak tőle,vagy esetleg őt megfertőzzem valamivel,amit nem vettem észre.

Viszont elkezdett a kíváncsiság hajtani,és nagyon félek,hogy valami hülyeségbe képes lennék belemenni,ha sokáig noszogatnak.. :S Egyébként meg féltem az uncsitesóm is,mi a véleményetek a megszakításos védekezésről? Mindannyian fiatalok vagyunk még. Ők 15/16, Mi 17/17.

2017. aug. 20. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem szexeltek minden nap (kétszer), akkor sokkal olcsóbb a gumi, mint a fogamzásgátló!

100-200 Ft/db

Mondjuk ha heti 3 alkalom, az havonta 12.

1200-2400 Ft/hó.

Egy fogamzásgátló 7-8000 Ft három hónapra (így olcsóbb), az többre jön ki. Ha havonta váltod ki, akkor még drágább.

Ha mondjuk csak hétvégén jön össze egy-egy alkalom, akkor még olcsóbb a gumi. Azért a ti korotokban ritka, ha naponta van lehetőség összebújni.

2017. aug. 21. 12:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazad van,nincs lehetőség minden nap összebújni,sőt alig találkozunk hetente.Nem nagyon értek a fogamzásgátló árakhoz. Egyszer vettünk 4db-s durexot,amiből hetente elment 1db,viszont előfordult,hogy bénáztunk,vagy 1 este 2 db-t kellett elhasználni.
2017. aug. 21. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig ha egészséges vagy és kivizsgálás után irják fel a fogamzásgátlót nem veszélyes, sokkal több előnye van mint hátránya. Mivel feltetted a kérdést foglalkpztat a dolog, idő kérdése hogy rádumáljon a fiúd.
2017. aug. 21. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem pcos-em lett a fogamzásgátlótól, és 2 év után kezd visszállni a hormonháztartásom. én nem ajánlom, a lányomnak sem fogom engedni ha lesz. mi latexmentes gumit használunk, vagy megszakítóst. de mondjuk szerintem én eleve nehezebben is esek teherbe a pcos miatt.
2017. aug. 28. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!