Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos védekezés?

Megszakításos védekezés?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremtől tegnap tudtam meg,hogy ők gumi nélkül csinálják már 1-2 hónapja,én pedig nagyon ledöbbentem,hogy hogy merik alkalmazni ezt a módszert.

Barátom is próbált rábeszélni már,hogy 100x jobb érzés lenne,sőt,fenékbe is szerette volna,mert oda szerinte nem is kell gumi,de én meg attól undorodom. Szerencsére nem mentem bele semmibe,gumival csináltuk mindig.Megbízok a barátomban,de picit a betegségek terén is tartok tőle,nehogy valamit elkapjak tőle,vagy esetleg őt megfertőzzem valamivel,amit nem vettem észre.

Viszont elkezdett a kíváncsiság hajtani,és nagyon félek,hogy valami hülyeségbe képes lennék belemenni,ha sokáig noszogatnak.. :S Egyébként meg féltem az uncsitesóm is,mi a véleményetek a megszakításos védekezésről? Mindannyian fiatalok vagyunk még. Ők 15/16, Mi 17/17.

2017. aug. 20. 16:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Unokatesodek ha nem szednek fogamzasgatlot es ugy szexelnek megszakitassal, akkor csak gratulalni tudok, mert nem biztos, hogy 10bol mindig idoben kihuzza a fiu.

En gumi parti vagyok😀

2017. aug. 20. 16:33
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
A fő érv ellene a terhesség stabil kapcsolatban. Ha valami nemi betegsége van a barátodnak azt már jó eséllyel így is elkaptad. Egyébként odafigyeléssel elég biztonságos módszer de közel sem 100% szóval a rizikó benne van, meg ez nem olyan hogy az év 365 napján működik, bizonyos napokon igenis fel kell venni a gumit és ha beüt valami hormon gebasz akkor meg aztán borul az egész. Szóval így tizen évesen nem kéne ilyesmiben gondolkodni. A barátod álláspontja is érthető azért egy idő után már nem akkora dolog ez a gumiban kettyintés, szóval talán a tabletta irányába kéne orientálódni.
2017. aug. 20. 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Oximoron.

Nincs olyan hogy megszakításos védekezés.

Megszakításos közösülés (coitus interruptus) létezik csak, ami védekezésnek nem nevezhető.

Pearl-indexe ~35, ami azt jelenti, hogy 1 év alatt 100 nőből 35 megszívja és terhes lesz.

2017. aug. 20. 16:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem használnak semmit,csak megszakítás.

Nem tudom,hogy mennyire unhatta meg, kb. 11 alkalommal feküdtünk le,és elég ritkán csináltuk,szóval nem egymást követő napokon. Még a szüzességem elvesztése után volt egy vízhólyag gyulladásom,ami nehezen gyógyult,de az orvos nem tudott semmit sem mondani,hogy mitől,pedig akkor mondtam neki,hogy először voltam fiúval. Azóta semmi más nem volt.

Tudom,hogy van ilyen is,hogy a ciklus közepén nagyobb az esély a teherbeesésre,de még a menstruációmkor sem engedtem neki semmit,olvastam,hogy valaki olyankor esett teherbe.

2017. aug. 20. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű: aki nem akar gyereket, az MINDIG védekezik.

A hónap minden napján

2017. aug. 20. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként ülj le egy kicsit gondolkodni. Szerinted mennyire vagy fontos annak fiúnak, aki a saját élvezetét előbbre tartja, mint azt, hogy ne ess teherbe?

Legfeljebb mész abortuszra? Vagy mit tervez arra az esetre, ha becsúszik egy gyerek?

Az análhoz is kell gumi. Mivel a végbél nem steril, akárhogy mosod ki. Tele van baktériummal. A srác is kaphat tőle gyulladást. És te is.

Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen türelmetlen és erőszakos, akkor sok jó neked az análban nem lesz.

Legyél határozott! Aki szeret, az nem fog szakítani veled azért, mert nem akarsz teherbe esni, vagy végbél repedést kapni.

Gumival szexelni sokkal jobb, mint nem szexelni.

Aki azért szakít, mert nem hagysz neki ilyeneket, az csak kihasznál. Jobb is, ha megy!

2017. aug. 20. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett.

Óvszer az anális közösüléshez is ajánlatos, ha pedig onnan újra a hüvelybe szeretné helyezni a szerszámát gumit kell cserélni, hacsak nem kockáztatsz be valami fertőzést

2017. aug. 20. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

mi megszakítással vagyunk együtt, DE!:

én férjnél vagyok, van pénzünk, van hol laknunk, nem függünk senkitől, és ha becsúszna egy baba, nem lenne gond.

Sürgősen beszéld le erről a módszerről a barátnődet, nehogy majd abortusz legyen a vége. és ti is felejtsétek el, amíg nem álltok úgy, hogy nem okozna problémát egy gyerek!

2017. aug. 20. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kiváncsi vagy szedj gyógyszert. Soha semmi bajom nem volt tőle, 12 évig szedtem folyamatosan. Még ha az esetleges hátrányokat nézzük is sokkal jobb mint egy anortusz vagy egy nemkivámt gyerek.
2017. aug. 21. 11:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentokat! Nem szeretném kipróbálni gumi nélkül,még mikor azzal kezdtük,akkor is nagyon paráztam,hogy lesz-e valami bajom,de ha semmi védekezés nélkül nekiállunk,akkor tényleg kezdhetek aggódni.

Felnőtteket megértem,hogy megszakítással közösülnek,ott tényleg mások a körülmények,mint egy fiatalnál. Gyógyszerektől is tartok kicsit,inkább marad a drága gumi.

2017. aug. 21. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!