Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A miskolci kaáli intézet...

A miskolci kaáli intézet recepcióját milyen számom lehet elérni?

Figyelt kérdés
Hivtam a vezetékes számot ami a honlapon van de nem vették fel. Most telefonalok először és tudom hogy az a recepció száma e vagy a doki közvetlen száma. Van itt valaki aki oda jár?
2017. aug. 18. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Most hívtad, péntek délután?
2017. aug. 18. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát olyan 2 óra körül. Nem találom sohol hogy egyáltalan meddig vannak ott. A hölgyet/asszisztenst szerettem volna hívni aki ott az ajtónál ül.
2017. aug. 18. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan jó a szám, ami a honlapon van, csak lehet hogy ilyenkor már nincs ott senki. Szerintem, ha nincs időpontos beteg, akkor nem maradnak ott péntek délután. Különösen most szabadságon is lehetnek. Próbáld meg hétfőn délelőtt.
2017. aug. 18. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2017. aug. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!