10. Dpo-n a hőleesés jelenthet beágyazódást? Nem késő már ahhoz?
Ma reggeli tesztem sajnos negatív. Viszont leesett a hőm 37,1-ről 36,85-re, és ilyen nem szokott lenni, főleg mióta progit is szedek. Csak aznap esik le, mikor megjön.
Másik kérdésem, ha one step 10-es teszt ma negatív, az még ugye lehet pozitív később?
Igen, van, hogy ilyenkor még a szuri miatt lesz 2 csík.
Nekem már 4. nap vagy 5. nap, már nem emlékszem, negatív volt, tehát kiürült kb szuri után 6-7 nappal.
Egyébként nincs semmi tünetem, esti cicifájáson kívül, meg hogy eres a mellem. De eddig ezt nem vizslattam, lehet máskor is ilyen volt mensi előtt, csak nem tűnt fel.
köszi, hát a remény hal meg utoljára :)
Nagyon úgy vagyok vele, hogy már rá is szólok magamra, hogy "mekkora hülye vagy, csak beképzeled, ne figyelgesd magad, még nagyobb lesz a koppanás" és már tervezem is, hogy köv. ciklusban mit hogy fogok, eljárok inkább nyelvsuliba, vagy edzeni, nem fog érdekelni már ez az egész.
Aztán köv. percben meg mégiscsak reménykedek, nézem a naptárt, hogy mikor lehet tesztelni megint, meg itt olvasgatok, hátha vkinél volt hasonló...
Kezdek megzakkanni minden bizonnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!