10. Dpo-n a hőleesés jelenthet beágyazódást? Nem késő már ahhoz?
Ma reggeli tesztem sajnos negatív. Viszont leesett a hőm 37,1-ről 36,85-re, és ilyen nem szokott lenni, főleg mióta progit is szedek. Csak aznap esik le, mikor megjön.
Másik kérdésem, ha one step 10-es teszt ma negatív, az még ugye lehet pozitív később?
A hőhöz nem értek. De most 7 hós babámmal PÉ-től mértem a hőt és folyamatosan ment fel akkor azt mindták a hozzáértők, h ez jó!
12. Dpo n lett pozi tesztem. Tehat neked is lehet meg pozi bar a hőd nem jó de nem ertek a hőhöz.
Ma reggel teszteltem a 7-8 dpon negativat korai volt. En meg remenykedek
Drukkolok Neked
33N
Ha nem szednék progit, kb kedden kellene megjönnie. De mivel szedek, addig meg se jön, amíg abba nem hagyom+3-4 nap.
Mindig évek óta csak a menszi napján esik a hőm, de van, hogy csak menszi 2. Napján. Előtte sose, ezért nem tudom mire vélni. Ugyanakkor mérek, ugyanaddig, körülmények is ugyanazok.
Hello. En anno fertilityfriend.com -on vezettem hőt. Ott van galéria. Van erre szűrés. Az a baj, h nem lehet linkelni. Bocsi. Esetleg ha felregelsz oda akkor kesobb az tok hasznos lehet az ilyen kérdésekre, mert kb mindenre van fenn pelda.
Addigis, itt ezek olyan gorbek:
Nekem 9 dpon volt es aznap is teszteltem pozit. Másnap ujra felment , fent is maradt :) drukkolok.
Ha gondolod linkelem a gorbém.
9+5hkm
Hát nekem most a 10. dpon negatív lett a 10-es One step teszt. :( Vajon ebből lehet még pozitív?
Ciklus.hu-n vezetem a görbéimet, azokból lehet látni,hogy ilyen korán még sosem esett le a hőm, 4-5 nappal nemvárt előtt.
De már kezdem megint hitemet veszteni, több mint 2 év után szerintem már el sem hiszem, hogy nekünk is sikerülhet :(
Ha a hod szerint van péd akkor a párodnál keressétek a gondot ne a hővel vacakolj, menjetek orvoshoz.
Pl te ájárhatóságira. Ha van péd akkor a hormonjaid fontosabb resze rendbe kell legyen. Szval mas hiba van
Utolsó, köszi, de nem ez volt a kérdés.
1. Férjemmel minden rendben.
2. Nem a hővel vacakolok, csak mérem ezt is
3. jelenleg a 4. inszeminációnál tartunk
4. Átjárhatósági, hormonok rendben vannak nálam is, más ok miatt viszont csak inszem vagy lombik lehet. ( immunológiai okok, a méhnyákom megöli a spermát).
És köszönöm a tanácst, tényleg kedves volt tőled, csak sajnos már ezen túl vagyunk, 26. próbálkozós hónap.
26 hónapja mérem a hőmet, eddig még 1x sem esett le az ovu után, max. 37,0 és 37,1 között váltakozott.
a 26. hóanap során mindig csak aznap reggel mértem 36,8-at, amikor megjött, majd másnap 36,7 vagy 36,6 lett, egészen ovuig.
Emiatt furcsálom, ráadásul tiszta eres a mellem és fáj is, de mr 26 hónap során gondolom pszichésen csinálom.
A mellfájdalom is furcsa, mert reggel, mikor készülődök, nem fáj, aztán most már pl kezd feszíteni, estére fáj igazán, aztán reggel megint nem... ki érti ezt...
Értem. Bocsi :)
Akkor viszont ne keseredj még el. Elso babanal nekem is csak 13-14 dpo lett halvány pozim :)
De inszemnél nem ugy van h 10 dpon meg felesleges tesztelni mert hcgt tartalmaz valami szuri? Pont par napja beszeltem inszemes baratnommel mondta,h a doki 14 dpot javasolta neki tesztre! Vagy több féle szuri van? Sztem ne add fel tesztelj majd még! Drukkolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!