Ezek lehetnek terhestünetek? Lent
fájó mell, érzékeny bimbó
fémes íz a szájban és sok nyál
mindjártmegjön érzés
ólmos fáradtság
8-9. dpo-n vagyok ma.
Akiknek már nemvárt előtt volt ilyen, hamarabb megcsinálták a tesztet?
Nagyon szeretnénk, ha baba lenne, és nem csak besz.o..p..tam egy vírust :/
Illetve lehet, hogy ez a progeszterontól van, de néha picit megszédülök, de olvastam, hogy progi okoz ilyet.
Nézd nem akarlak elkeseríteni de en bmit kepes vtam produkalni mint "terhestunet" talan csak épp a tejem nem indult meg..
Sztem vársz meg kb 3 napot es ha kisbabát vársz egy jobb teszt, reggeli elso pisibol, pozitív lesz. Nekem kb 11.dpo-n ket csík volt. Az meg mar lof..z az a 3 nap.. Utána meg majd örökkévalóság lesz mire megszületik ugyis. :) en nagyon szorítok nektek, de addig ki kell bírni.
3# vagyok. Na meg azt leírom.. H ilyeneket sikerült csak h hatha vki olvassa.. (bar nem fogjak.. Hnap uezt a kérdést felteszi mas)
Szédültem, folyt a nyalam, edeset ereztem, sosat, keserut, laza volt a fogam.. vert a viz, egyszer rosszul lettem a piaci halsuto szagatol, "kivantam" ezt azt (=eredmény 2ev babatervezes alatt +12kg amit végül le kellett adni, h eleve terhes lehessek.. Marhara megerte.. Nem?)
Barnazas, mell fájdalma itt neha ott, igy neha ugy.. Egyszer elájultam nyáron. (persze.. Nyilván nekem elsőre az ugrott be, h "terhes vagyok" holott "kiszaradtam" volt ez oka)
Volt folyás, orrvérzés, hasfájás, petefészek szurkálás.. Izuleti fajdalom, hasmenes, hanyas.. Sorolhatnám de merül a tabletem bocsi.
Es sose hinned el.. Mi lett végül mikor terhes maradtam SEMMI. Az tűnt fel, hogy nem faj a hasam. Nem vagyok olyan mint egy instant sárkány. Ennyi. A terhesseggel jaro bmely tünet a 6-7.heten jott. Addig is persze pozi tesztek vtak, sot progit kaptam, de a tanulsag, hogy roppant szemet módon.a szervezeted nem olyan mint a mesebeli világban hogy "megéreztem" Nem.. Nem érzi meg senki. Max megerzi mindig es egyszer bejon es ezt mondogatja egesz életében, hogy en megereztem. Hidd el, hogy összejön és engedd el az egészet. Meg fogsz lepődni. En igazan tudom milyen várni, mennyire szar kattogni, elkeseredni, de nem szabad.
"fémes iz a szájban és sok nyál"
"ólmos fáradtság"
Ez nem jellemzõ,legalábbis én nem tapasztaltam,vagy nem hallottam ilyesmirõl.Ez valamilyen ásványi hiányra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!