Enyhe verzes a 17. nap?
Eddig még sosem tapasztaltam ilyent.Pisiles utan a wc papiron veres szovet darabkak voltak.:(
Ez lehet attol hogy megfogant a baba?
A ciklus 6. Es 13. Napjan tudtunk egyett lenni.
A valaszokat elore is koszonom :)
Valaki aki esetleg tapasztalt mar ilyent segitene nekem?
Az enye verzes ota nagyon suru kremes folyasom van.Dokihoz joveheten megyek.Addig esetleg valaki?
Tesztet meg nem akarok csinalni,megszeretnem varni hogy kesenn legalabb 1-2 napot.
A mensim pedig 26.-e korul.esedekes.Van amikor 28-33 nap kozott mozog.De a peteerest a 14.nap ereztem es megvolt a tojasfeherjes nyak..
A kremes folyasom meg mindig nagy mennyisegben megvan,nem csip,nem viszket.
Tegnap este ota nagyon szurkal az alhasam es amikor fekszem.akkor a koldokom.korul nyomast erzek..
Nem.ertem..
Masodik probalkozos honapunk,akkor is 4 napot kesett,de akkor tudtam hogy kesobb volt peteeresem es semmi szurkalast nem ereztem.
Maskor mar joval mensi elott fajni szoktak a melleim es nagyon megkinoznak a pms tunetek,most meg semmi.
Titkon remenykedek.
Majd mindenkeppen megirom az eredmenyt.
Jajj,meg azt kifelejtettem az egeszbol,hogy azon este amikor ez az enyhe verzes tortent pont indultam haza munkabol es amikor beakartam ulni az autoba nagyon szirkalt a hasam,annyira hogy ulni alig birtam,es amikor hazaertem elmentem piailni es akkor ez fogadott..
Ugyhogy nem ertem mar.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!