Szolnokiak! Tudtok-e nekem egy jó endokrinológust ajánlani?
Figyelt kérdés
3és fél éve nem sikerül teherbe esni. Minden vizsgálati eredményünk rendben van.Ennek ellenére mégsem akar összejönni a baba. Szentesen az orvosok az inszeminációt javasolták,de előtte még egy endokrinológussal is megvizsgáltatnám magam.Hátha eltudnám kerülni az inszemet.2010. máj. 24. 16:59
1/4 anonim válasza:
Szia!
Dr Vadász Jánost tudom ajánlani.
Van magánrendelése,inkább oda menj!
Ha kell segítség írj!
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Ennek a Vadász doktor úrnak az elérhetőségét letudnád nekem írni? Mennyi a tarifája?
Előre is köszönöm a segítségedet.
2010. máj. 24. 19:09
3/4 anonim válasza:
A magánrendelése a Baross úton van,a Budapest Bankkal szemben,és a kis Otp van a sarkon.Na,az ,mellett van egy régi ház,ott van több rendelő is.Asszem Fix pont vagy mi a rendelő neve.
Keddenként rendel,de nem kell időpontot kérni hozzá.Nincs is telefonszáma megadva.
16 órától rendel,de érdemesebb odamenni már 14:30 körül és várni.Menni szokott hamarabb!!
5000 ft egy látogatás,vérvétel meg ilyenek a kórházban történnek.
Elég jó doki!Nekem a prolaktinommal volt baj.
Kihez jársz nődokihoz ha megkérdezhetem?
4/4 A kérdező kommentje:
Eddig Szentesre jártam nőgyógyászhoz. Nem volt állandó orvosom. Gyakran kellett visszajárni ultrahang vizsgálatokra. Mindig másik orvoshoz kerültem. Elegem lett abból,hogy nem tudnak pontos magyarázatot adni arra, hogy miért nem tudok már 3és fél éve teherbe esni.
2010. máj. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!