Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Endokrinológust kéne felkeress...

Endokrinológust kéne felkeressek az orvosom szerint pco miatt. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Aki járt már segítene? Találtam a neten 9000ft a konzultációs díj,ezen felül még fizetni kell a vizsgálatokért is.
2011. jún. 15. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a pco-ra sajnos nincs egyetértés az orvosok között a kezelést illetően. Én 5-6 orvost is felkerestem, volt aki műtétet javasolt, volt aki fogamzásgátlót, volt aki azt mondta hogy semmit nem kell csinálni vele, aztán akinek szerintem naprakészebb volt a tudása, az egyik diétát javasolt, a másik diétát és metformint. Nem tudom, hogy a mens mentisbe mész-e, mert ha jól emlékszem ott kerül ennyibe a konzultáció. Ott javasolták nekem a metformint és a diétát, szóval ebből a szempontból jó hely, viszont nekem elég lehúzósnak tűnik ennyi pénzt elkérni azért, hogy megnézik a leleteimet és diétát javasolnak amit külön pénzért meg is tanítanak egy tanfolyam keretében. Én azt csináltam végül, hogy utánanéztem a cukorbetegdiétának és háziorvossal metformint írattam fel. Majd megírod hogy neked mi volt?
2011. jún. 15. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia nekem is pcom volt nekem alapbol a nödokim endokrinologus volt,alaposan kivizsgáltatott uh,benntartott 3 napig akorházban majd metformint irt fel,pár év mulva el is tüntek a cisztáim és aamikor elötte aztmondta nehezen lehetek majd várandos összejött a babó.1 hónappal ezelött szintén felkerestem mert megint pco gyanu merült fel,erre 9 héttel ezelött megint várandos lettem.Jah és nem kellett külön fizetnem semmiért csak amagánrendelöi dijat.
2011. jún. 15. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Július 1. ekkor kell mennem a nőgyógyászhoz,akkor már többet tudok mert most csak felvettette ezt is mint szóba jöhető dolgot amivel segíthetnénk a teherbeesést.
2011. jún. 15. 22:04
 4/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A régi módszerek : műtét + fogamzásgátló elég kis hatékonysággal működnek, kb 25% az esély a babásodásra, és ha sikerül is, sajnos gyakran vetélés a vége. Metforminnal és diétával viszont jól kezelhető a PCO. Az endokrinológus vérvételre küld majd. Én a mensmentisbe járok, mert csak ott voltak hajlandók foglalkozni ezzel a problémával. Én is kifizettem a konzultációs díjat, kb 10ezer volt a vérvétel, de nekem a pajzsmirigyemet is nézték. Viszont nem kell olyan gyakran menni, fél évente azt a pár ezer forintot kibírom, és tudom, hogy jó kezekben vagyok. :-) Ha találsz normális dokit, aki TB alapon kivizsgál és kezel, az nagyon jó, de nekem még nem sikerült.

2011. jún. 16. 04:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Ma voltam konzultáción a AEsthetica központban,elég szimpatikus hely,szimpi a doktornő is bár a vérvételi díjat kicsit soknak tartom de úgy vagyunk vele ,hogy mindegy csak legyen eredmény:)és bízom,hogy lesz is!!!

A Mens Mentis-be szerettem volna menni de oda csak szept. elejére lett volna időpont.Okosabbak csak akkor leszünk ha meglesznek a labor leletek.

2011. júl. 5. 22:19
 6/10 Manka68 ***** válasza:
Majd írd meg, mi lett, ha megvan!
2011. júl. 6. 05:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy mentek a dolgok az Aetheticában?

Megkérdezhetem, mennyik voltak ott az árak?

Én Mens mentis-ben voltam régebben, de ők elég drágák nekem.:(

2011. szept. 10. 22:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Első alkalom 9000ft. Vérvétel volt 17ezer,ebbe minden fontos vizsgálat benn volt,a következő alkalom már 5000ft. Kedves aranyos a doktornő,2* voltam nála. egy hónap múlva ismét megyek ,hát majd kiderül,hogy mi lesz.
2011. szept. 11. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

És te milyen panasszal mentél? Babát szeretnél?

2011. szept. 11. 18:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Már van egy 3 évesem,de 2 éve nem jön össze a tesó. Pco,hát nem tudom mi lesz,mert a labor eredményeim meg jók. A cukor és a pajzsmirigy is.
2011. szept. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!