Ha kedden szerdán és csütörtökön szeretkeztem barátommal mar lehetek terhes?
Nem, még nem lennél terhes.
Ugyanis ha bármelyik aktusból össze is jött a baba, akkor napok telnek el még a megtermékenyítés és a beágyazódás között (Több, mint 1 hét). Illetve még beágyazódást követően is akkor biztos a terhesség, ha van szívhang. Az pedig még utolsó menzesztől számított kb. 6 hét. Akkor biztos a dolog. Persze borzasztó dolgok ekkor is történhetnek (értsd ez alatt, hogy vetélés), de konkrétan kismamaként akkor vesznek számba bárkit is, amikor már van szívhang. Addig még bármi lehet.
De ha védekezel normálisan, akkor nem nagyon leszel terhes.:)
Viszont ha aktuális lassan a havi vérzésed, akkor bizony fájhatnak a melleid tőle.
Olvasgass egy kicsit a témában, és ne itt!
Nem vagy terhes
A mellfájdalom az pms tünet!! Erre senki ne alapozzon könyörgöm! Ha terhes tünet volna akkor én minden hónapban terhes lennék/vagyok 😀
Az h kedden,szerdán ill. csüt.ön együtt voltatok azt mire érted? Akkor voltál termékeny,akkor volt ovud? Mert ha igen akkor igen sikerülhetett volna teherbe esned (esetleg), de mint írtad is védekeztetek. Akkor mi is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!