A kevés menses problémát jelenthet teherbeesés szempontjából? Van akinek így is sikerült?
Nagyon kevés szokott lenni a mensesem. A betétek gyakorlatilag tiszták maradnak. Csak a wc-n szokott vér jönni. Ott is van, hogy csak pár csepp, máskor valamivel több.
Már az összes létező vizsgálaton túl vagyok/ vagyunk. Hormonjaim -most már gyógyszeresen kezelve- évek óta rendben vannak.
A nyálkahártyám mindig szép vastag, 10mm fölötti.
Peteérésem nem mindig van, de most pl. biztosan volt, mert tüszőrepesztőt is kellett adnom, utána meg progeszteront is kaptam.
És így is nagyon kevés a vérzésem...
Aggódom, hogy ez normális-e így...
Van még valaki így, rajtam kívül?
Ha igen akkor gondot okoz(ott) ez nálatok a gyerekvállalásban?
De akkor neked gyógyszer mellett volt kevés, nem? Mert akkor az más. A fogamzásgátlók egyik természetes 'mellékhatása', hogy még a menses mennyiségét is lecsökkentik. Ami még áldásos is annak, aki nem szeretne gyereket.
Én sohasem szedtem fogamzásgátlót. Mégis nagyon kevés.
Most volt egy gyógyszeresen irányított ciklusom, de csak egy kémiai terhesség lett belőle. Pedig elindult valami, mert pozitívak voltak a tesztek. De valamiért mégsem tudott jól beágyazódni...
Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a kevés menses-em esetleg a nyálkahártya problémáját okozhatja, ami miatt nem tud megtörténni tökéletesen a beágyazódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!