Mikortól számít kórosnak a barbázás? A vérzés előtt 1-2napig pecsételő barnázásom van (1-2csepp), ez teherbeesés szempontjából rossz?
Figyelt kérdés
Màr szültem,szerintem korábban is előfordult màr,nem tulajdonítottam neki jelentőséget.minimalis nem jelent problémát ,igaz?2014. ápr. 8. 17:11
1/5 anonim válasza:
Amiota menstrualok mindig is igy jott meg. Tobb orvost is kerdeztem nem mondtak, hogy gond. Voltam terhes es szules utan is ilyen a mensim.
2/5 anonim válasza:
Nekem is mindig első nap csak pár csepp barna van. 3 gyereket szültem, közülük az egyik spirál mellett fogant.
3/5 anonim válasza:
most engem is megnyugtattatok :) nekem mensi előtt egy, mensi után 2-3 nap barna folyás volt jellemző. Szedtem rá barátcserje kapszulát. a mensi utáni megszűnt, viszont ugyanúgy lassan indul be, szóval szerintem ez valami más lehet. Az utána pecsételést meg tényleg alacsonyabb progeszteron okozhatta :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,megnyugodtam!
2014. ápr. 9. 09:32
5/5 anonim válasza:
ha nem emelkedett prolaktin vagy egyéb hormonális probléma áll a háttérben, akkor nem gond. Nekem pl. ahogy lekezelték a méhszájsebet, a 2-3 napos barnázás lecsökent 1-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!