Rettegek, h terhes lettem. Mit csináljak?
Màr 5. Napja kèsik ès sose fordult mèg elő. A nagy stressznek tudtam be...de folyamatos mindjàrt megjön èrzèsem van, de sehol nemmi. A pàrom elhagyott, pedig tavaszra terveztünk volna babàt ès csak megszakìtàssal "vèdekeztünk", mivel nem lett volna gond,ha összejön.
Tegnap voltam nőgyògyàsznàl, de még le is cseszett, h ez nem vèszhelyzet, h időpont nèlkül jöttem,alig vizsgált meg. Valami hüvely ph semlegesìtőt kaptam. Aggòdok.
Egy haznyi penzt tartottal otthon a parnad alatt ?
Borzaszto kamu szaga van...
Azért nem érted a 11-et, mert már elfelejtetted, mit kamuztál korábban?
Talàltam magamban egy csomòcskàt, de azt mondta, h csak valami tüsző
Nem tudom miért kell folyton kamut kiáltani. És ha az? Előfordulhat hogy később más is hasonló helyzetbe keveredik, rátalál erre a kérdésre akkor jó lenne ha hasznos tanácsokat találna, nem azt hogy kamu. Egyébként se értem miért találna ki vki ilyesmit.
Kérdező: Próbálj kicsit megnyugodni. Vegyél egy tesztet és majd írd meg mi volt, segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!