Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek butaság tesztet...

Szerintetek butaság tesztet csináljak ha fogamzasgatlot szedek és időben megjött?

Figyelt kérdés
Mivel hallottam pár esetet amikor a nő menstruált terhesség alatt kicsit aggódni kezdtem, ezért úgy döntöttem 3 hónaponként csinálok egy tesztet. Nagyon butaság?
2017. aug. 10. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sok értelmét látom, de ha te ettől nyugodtabban érzed magad, csináld. :)
2017. aug. 10. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

*csinálni

Igen, az

2017. aug. 10. 23:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet teherbe estem valahogy és a gyógyszer miatt igyis jelentkezik a vérzés. Kevés az esély de nem lehetetlen.
2017. aug. 10. 23:41
 4/7 anonim válasza:
Szerintem ha neked ez a megnyugvás akkor nyugodtan csinálj :)
2017. aug. 11. 01:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem való neked a felnőtt, szexuális élet, ha ilyen para vagy. 8 évig szedtem, soha eszembe nem jutott tesztelni, pedig több alkalom volt, mikor elfelejtettem bevenni és túlmentem a 12 órán. De megjött, így értelmét nem láttam tesztelni.
2017. aug. 11. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire unatkozol....
2017. aug. 11. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább ilyen legyen valaki (bár önmagának nem feltétlen teszt ezzel a stresszelős dologgal jót) mint a "18 éves vagyok, a pasim mindig időben kihúzza és a gumit nem szereti, másfél hete késik van egy halvány második csík de ugye nem vagyok terhes nem akarunk gyereket" ha ez nyugtat meg csináld csak de ne srtesszeld túl! Ez meg hogy megjön mégis terhes ez ezerből egy... Nem véletlen hogy a menzesz elmaradása volt mindig is az első jel. Csak ezek a történetek könnyebben terjednek mint a megjött és nem voltam terhes meg a nem jött és terhes lettem... Persze előfordul de az orvosok legtöbbször azt mondják hogy ez nagyon ritka. Persze tudom most jönnek az ellenpéldák garmadával :)
2017. aug. 11. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!