Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, most hányadiká...

Görbeszakértők, most hányadikára ne várjam?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várnám, akik értenek a görbékhez, ez az első hónap, hogy vezetem, a ciklusaim átlagosan 28-31 naposak voltak eddig, de most korábban volt-pé-m mint eddig, és nem tudom, hogy hányadikára ne várjam a menstruációmat.Előre is köszönöm a segítséget.Pár napja tesztelgetek de negatívokat, tegnap pedig egy időntúli szellem csíkos volt amit én negatívnak veszek mert sajnos sokszor becsaptak már a tesztek szerencsére nincs itthon több teszt, nem is veszek majd csak a nemvárt utáni napon, ezért lenne fontos számomra ,hogy ti, hogyan látjátok, mikorra ne várjam.
2010. máj. 24. 11:16
 1/10 A kérdező kommentje:

Óóó a görbe le is maradt:)

[link]

2010. máj. 24. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:

szerda reggel csinálnám újra a tesztet.

2 kisfiú anyuja :)

2010. máj. 24. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kedden vagy még inkább szerda reggel kéne tesztelned, mert vagy kedd vagy szerda az elmaradt (remélhetőleg) mensid első napja.

Nagyon korán teszteltél szerintem. de drukkolok nagyon!

2010. máj. 24. 11:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok:) akkor a párommal megvetetem a tesztet de csak szerda reggel, mert ha kedden veszi meg akkor elhasználom:)) remélem végre sikerül
2010. máj. 24. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
szerda szerintem is jó. bár, ha 16 luteálissal számolunk, akkor csüt a nem várt
2010. máj. 25. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
hahó. MI lett?????
2010. máj. 26. 13:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Hahó:) Még nem jött meg, és a teszt még mindig csak maszatos, tehát értékelhetetlen, vagy inkább negatívnak értékelhető. Most már egy dolgom van ..várni:(reménykedem még.
2010. máj. 27. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:

várjuk az eredményt.

mi lett?????

2010. máj. 31. 09:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs most mi van....de megjött vagyis mégsem..mert sosem volt ennyire kevés..egy és fél napig tartott , élénk piros volt az első nap de kevés és nem láttam egy darab alvadt vért sem és nyálkahártyát sem lelökődni..nem görcsöltem nem fájt a hasam, csak néha nyilalt a bal petefészkembe..másnap meg már csak barnás vérfolt volt..és vége..a hőm leesett, a vérzés féle idején, de a cover line alá nem ment a mai napig sem, sőt elkezdett visszaemelkedni a hőm..jövő héten keddre kaptam a dokimtól időpontot mert külföldön van:( jól vagyok amúgy csak atom kemények a melleim és látványosan nagyobbak...
2010. jún. 3. 00:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja..reggel tesztelek újra..tegnap csináltam egyet az nagyon negatív lett..még maszatka se volt rajta:((
2010. jún. 3. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!