Görbeszakértők, most hányadikára ne várjam?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várnám, akik értenek a görbékhez, ez az első hónap, hogy vezetem, a ciklusaim átlagosan 28-31 naposak voltak eddig, de most korábban volt-pé-m mint eddig, és nem tudom, hogy hányadikára ne várjam a menstruációmat.Előre is köszönöm a segítséget.Pár napja tesztelgetek de negatívokat, tegnap pedig egy időntúli szellem csíkos volt amit én negatívnak veszek mert sajnos sokszor becsaptak már a tesztek szerencsére nincs itthon több teszt, nem is veszek majd csak a nemvárt utáni napon, ezért lenne fontos számomra ,hogy ti, hogyan látjátok, mikorra ne várjam.2010. máj. 24. 11:16
2/10 anonim válasza:
szerda reggel csinálnám újra a tesztet.
2 kisfiú anyuja :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem kedden vagy még inkább szerda reggel kéne tesztelned, mert vagy kedd vagy szerda az elmaradt (remélhetőleg) mensid első napja.
Nagyon korán teszteltél szerintem. de drukkolok nagyon!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok:) akkor a párommal megvetetem a tesztet de csak szerda reggel, mert ha kedden veszi meg akkor elhasználom:)) remélem végre sikerül
2010. máj. 24. 11:34
5/10 anonim válasza:
szerda szerintem is jó. bár, ha 16 luteálissal számolunk, akkor csüt a nem várt
7/10 A kérdező kommentje:
Hahó:) Még nem jött meg, és a teszt még mindig csak maszatos, tehát értékelhetetlen, vagy inkább negatívnak értékelhető. Most már egy dolgom van ..várni:(reménykedem még.
2010. máj. 27. 12:09
8/10 anonim válasza:
várjuk az eredményt.
mi lett?????
9/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs most mi van....de megjött vagyis mégsem..mert sosem volt ennyire kevés..egy és fél napig tartott , élénk piros volt az első nap de kevés és nem láttam egy darab alvadt vért sem és nyálkahártyát sem lelökődni..nem görcsöltem nem fájt a hasam, csak néha nyilalt a bal petefészkembe..másnap meg már csak barnás vérfolt volt..és vége..a hőm leesett, a vérzés féle idején, de a cover line alá nem ment a mai napig sem, sőt elkezdett visszaemelkedni a hőm..jövő héten keddre kaptam a dokimtól időpontot mert külföldön van:( jól vagyok amúgy csak atom kemények a melleim és látványosan nagyobbak...
2010. jún. 3. 00:03
10/10 A kérdező kommentje:
Ja..reggel tesztelek újra..tegnap csináltam egyet az nagyon negatív lett..még maszatka se volt rajta:((
2010. jún. 3. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!