1/7 anonim válasza:
Szerintem igen!!
De már késik ugye? tesztet csináltál már?
2/7 A kérdező kommentje:
Szerdára nem vártam.Tesztem negatív.
2011. aug. 12. 13:11
3/7 anonim válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Csak azért kérdezem, mert szerintem terhes vagy! A vérzés jelzés vért, vagy barnázást jelöl?
4/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel. Barnázás volt.Mensi előtt mindig szoktam 3 napot. Most is azt hittem megint meg fog jönni. De nem jött.Napi 1x-2x volt halvány barna pici pecsételés.
2011. aug. 12. 13:31
5/7 anonim válasza:
Mikor tesztelsz újra? Szerintem holnap csinálhatsz megint egy tesztet!!
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nem esik a hőm és nem jön meg,lehet próbálok egyet.Csak furcsállom,hogy 10-es erősségű teszt még nem mutat semmit. :(
Palástfűt iszom ovutól,lehet ez kavar be?
2011. aug. 12. 13:48
7/7 anonim válasza:
Lehet az is bezavar.
Mi nagyon egy cipőben járunk, mondjuk én hétfőre nem várom (akkor szeretnék tesztelni, vagy vasárnap:)), de még bármi lehet!
Itt a görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!