Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Nem jött meg a mensim július 29ke óta.csináltam tesztet ami halvány lett reggeli vizeletből viszont másnap délután csináltam még egyet az negatív.szerintetek mi lehet?2017. aug. 6. 17:39
1/4 anonim válasza:
Ha a reggeli vizeletből készített teszzed halvány pozi volt,akkor nincs kérdés,valószínű terhes vagy.
A du.-i vizeleted biztos hígabb volt,a terhesség elején nem ajánlatos du.-i vizeletből csinálni mert az nem elég koncentrált,nincs benne elé hcg amit ki tudna mutatni a teszt. Ezért kell ennyire a elején a reggeli első pisit használni ;)
2/4 anonim válasza:
Nem júniust akartál írni véletlenül??
3/4 A kérdező kommentje:
Nem.július 29.re nem vártam.
2017. aug. 6. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!