Valaki megnézné a görbémet?
Figyelt kérdés
Második hónapja vezetem,de csak a hőt szoktam beírni.Minden reggel 5 órakor mérem,és már meg kellene jönnie. [link] 2010. máj. 23. 19:43
1/13 anonim válasza:
szerintem nem jó linket tettél be, ez a görbe teljesen üres...
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi megpróbálom még egyszer remélem most sikerül!
2010. máj. 23. 20:24
3/13 anonim válasza:
Sajnos még mindig nem sikerült jól belinkelned. :(
Próbálgasd még, hátha sikerül. Lehet valami rendszerhiba van.
6/13 anonim válasza:
Miért nem jo? nekem megnyitotta, azh csak egy dolog hogy nem, jelölte be a sexeket..
sztem nagyon szép a görbe, mikor tesztelsz?
7/13 anonim válasza:
Nekem sem jön be a diagram. Csak egy üres táblázat.
Nem értem, én sem. :(
8/13 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy van aki meg tudta nézni,még nem merek tesztelni több éve várunk babára,de eddig még semmi.Most kezdeném a meddőségi kivizsgálást,ha megjönne(remélem nem fog)akkor jövő héten mentem volna 3.napi hormonvizsgálatra,párom 10.-én megy spermavizsgálatra.Nagyon-nagyon izgulok.Már egy hete állandó megjön érzésem van,állandóan a bugyimat nézem nincs-e valami de eddig még semmi.
2010. máj. 23. 21:51
10/13 anonim válasza:
Na én irtam hogy láttam a görbéd tegnap, most meg nekem is üres.. nem értem miért, de amugy szépen megy felfelé és ha jol emlékszem ez a 32,. napod nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!