Próbálta már valaki a Progesta care nevű krémet?
Szia, én most rendeltem. Első nap, hogy kenem :) örömmel hallom, hogy neked segített.. Remélem nekem is fog.
Egy nap hányszor és hova kented? Ciklustol függetlenül kented?
Sziasztok, én is használom úgy 1,5 hete kb. Tapasztalatom, hogy én alkar belső részére kenem, de olyan nehezen szívódik fel, másnap is ragadok ott... én a gyakori fejfájás miatt kezdtem kenni, mert kimutatták hogy gyak. 0 a prog szintem, én arra gondolok, hogy ha helyreállítom, csökken a fejfájásom is.
Nekem kérdésem, hogy 1 kiszerelés mennyi nyomásra elég? Nekem 100-at mondtak. Féle, hogy 1szer csak nem jön több és mire megrendelem és kihozzák a kövit, az 3 nap és akkor megborul a kenési ütemezés. Én is várnék tapasztalatokat amúgy, hogy volt - e már akinek vérvétellel igazoltan helyrejött - e ettől a prog. szintje... vagy hogy meddig érdemes kenni? Én 3 hónapot szántam rá, hogy akkor mennék köv. vérvételre ellenőrizni a hormonokat. Valakinek tapasztalatok?
Sajnos azt nem tudom honnan tudod mikor fogy ki, de elvileg 4 hónapig elégnek kell lennie, ha havonta 2 hétig kened.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy menzesz napjáig kenitek, vagy mikor még kell jönnie előtte nap abbahagyjatok?
Attól félek, hogy kitolja a ciklust. Nekem nem rendszeres sajnos, én erre kezdtem használni.
Junius 4-én kezdtem el, de csak június 11ig, mert akkor kellett volna megjonnie, de még nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!