Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit szedek a menzim 2....

Clostit szedek a menzim 2. napján kell elkezdeni és 5 napig szedni. Majd a 11-14. -ig sex. Na most az elsö hónapon túl vagyok de sajna megjött. Másképp mint szokott. Miért?

Figyelt kérdés
Semmi görcs, és nyulós váladék átlátszos váladék volt a betétemen.A sex utáni napokon nygyon fel voltam pufadva és fáj a hasam,nem lehet hogy nem hozza meg arra a napokra hanem után volt peteérésem mikor voltak a fájdalmaim?
2008. okt. 18. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is így volt, sőt amikor lekezdtem szedni a 3. napon, még aznap elmúlt a mensim, pedig általában 6-7 napos szokott lenni!Én most járok a 2. hónapnál a Closti kúrában, de ebben a hónapban még peteérésem sem volt tőle! Úgy tűnik, sikertelen lesz a hónap, majd a következő talán....
2008. okt. 19. 07:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.Én is clostit szedtem,mikor elkezdtem úgy mint te nekem is furán volt meg ás 2napig tartott,nem értettem,kiszámoltam a várható peteérést,és valahogy jól számoltam nagyon :)

A következőre meg sem jött.Hamar éreztem,rosszul léteket de azt hittem a clostitol,de nem jött meg és teszteltem a 2.dik napon pozítivat :)Alig akartam elhinni :)

Kívánom,hogy neked is hamar sikerüljön ....

38hetes kismama

2008. okt. 19. 07:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ránk férne már egy kis szerencse.
2008. okt. 21. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanígy szedem a Clostit,2.hónapon vagyok túl. az elsőnél semmit nem tapasztaltam a vérzésem nem volt más. 3 tüszőm is lett,szép nagyok,és 36 feletti progeszteronom,ami a dr.szerint nagyon jó. Te is voltál közben uh-n ,és vérvételen? azon az orvos látja,hogy mikor lehet tüszőrepedés. a 2.Closti után rövidült a ciklusom,és kevés volt a mensim.Mára (nem)várom,de két napja görcsölök és most barnázok:(félek,megint nem jött össze. Régóta próbálkoztok?
2008. okt. 21. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
1 éve és 2 hónapja.az elsö kúra közben nem voltam ellenörzésen de most megyek majd.Kiváncsi leszek!!Nekem például nem az "sexes"napjaimon hanem utána volt szörnyü görcsöm és has puffadásom.Lehet hogy nem a megadott idöpontban volt peteérésem?
2008. okt. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!