Mennyi az esély ikreknek?
Kb 1%.
Én teherbe se estem. Nekem azt mondták, hogy csak azt tudják megmondani, hogy hány tüsző érett meg. Azt nem, hogy van-e benne petesejt. És ha van, akkor az jó minőségű-e.
Szia elso alkalommal 1 lett de elment gyorsan sajnos.
Most ujra sikerult vele 2.kúra es 5+3nál 1 petezsák volt, pedig 3 tuszo repedt. :) igaz egypetejűek még lehetnek. De nem igazan drukkolok ikreknek. Inkább egy széo egészséges babának.:) csak egeszséges legyen☺
Nekem azt mondták mind a kettő megrepedt, hogy ez tulajdonképpen azt jelenti e, hogy mind a kettőben volt petesejt, azt nem tudom.
Nagyon félek, hogy sikerült mind a kettő, remélem nem vagyunk ilyen "ügyesek".
Szia utolsó, én a 20. napon tartok. Te ikreket szeretnél? Jujj nekem már van egy, őmellé nem akarnék 2őt rögtön / később még talán, de nem egyszerre/.
Te hol tartasz? Miért kellett az inszem? Remélem nektek is osszejon, már biztosan Rég vágytok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!