Ki nem varja a napokban?
Figyelt kérdés
Teszteltetetek mar? Hanyadik napon? Miota probaljoztok? Elso baba?
En aug 1re nem varom. Harom eve probalkozunk (elso is majdnem rnnyi idobr telt). Holnap terveztem tesztelni, harom napja meg negativ volt a teszt (10es). A hnapi teszt 25os lenne.
2017. júl. 30. 22:55
21/30 anonim válasza:
Kerdezo az en kislanyom tartos beteg 4 eve jutottunk el addig hogy johet a kisteso de azota se jon. Nektek nem mondtak semmit 3 ev alatt miert nem sikerul? Ági
22/30 anonim válasza:
1# nem teszteltem ma mégsem, majd holnap. De azóta sem jött meg.
24/30 anonim válasza:
Köszi, aranyosak vagytok :)
A holnapit 101%nak vehetem??
25/30 anonim válasza:
Annak csak akkor veheted ha meg is születik de ha pozitiv akkor halkan lehet örülni :) ha negativ en azt nem vennem 100%ra mert csuszhatott is az ovud :)
26/30 anonim válasza:
Sziasztok nalam első törlésnél halvany verfolt volt nem hinnem hogy sikerult volna. Ugy nez ki ebbe a honapba sem jott ossze. Mindenkinek szoritok. Ági
27/30 anonim válasza:
Ági, nem csak a tüneteink egyeztek meg, de az előző válaszod is. Nekem negatív lett ma, és ugyan úgy vérfoltos volt a wc papír.
28/30 A kérdező kommentje:
Sajnalom lanyok. Talan a kovetkezo honapban.
Nalunk nemi gond van a katonakkal de elvileg ez sem kizaro ok. Hormonalisan is jok az ertekeim. Egy sikertelen inszemen is tul vagyunk. Jovo honapban ujabb. Remelem nem lesz ra szukseg.
2017. aug. 3. 11:20
29/30 anonim válasza:
Uj honap uj esely :) bar minden rosszban van valami jo az pedig az hogy igy legalabb mehetek nyugodtan nyaralni pihenni strandolni
30/30 anonim válasza:
A 10-es vagyok. Sajnálom lányok, de ne csüggedjetek, majd a jövőhónapban! ;) Én holnapra nem várom, de valószínűleg meg fog jönni, mert már napok óta fájdogál a hasam. Nálam más PMS tünet nem szokott lenni, most sem érzek semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!