Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell leghamarabb felírat...

Mikor kell leghamarabb felíratni az urogestent, hogy még ne egyen baj?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, most tényleg összejött a baba :)

De csak június 2-re nem várom, szóval még van időm. De nem lesz késő akkor felíratni az urogestent amikor már pozitív a tesz? Hisz akkor már 4 hetes is elmúlhatok, nem késő?

Azért aggódom, mert februárban volt egy missed ab-m, és olvastam, hogy akkor ilyen gyógyszert szoktak adni.

2010. máj. 22. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
én a pozi teszt utn irattam rögtön, de csak azért akkor, mert még várni akartunk, (korábbi vetélés miatt), de összejött hamarabb. Ha tutira érzed, akkor irasd fel. Amúgy miért kell szedned (ha megkérdezhetem)?
2010. máj. 23. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 vetélésem volt és most utrogestant használok. Amint pozitív lett a tesztem a nemvárt napján (csütörtökön) hívtam a dokimat, de azt mondta, hogy ráérek vele, így következő hét kedden írta fel nekem. Nekem azt mondta, hogy ha progeszterongond van az csak a 6-7. hét táján okoz gondot.
2010. máj. 23. 13:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, hogy szednem kell, mert volt egy missed ab-m, nem tudni miért. A biztonság kedvéért fogom kérni.

Köszi a válaszokat, az első pozitív teszt után megyek is a dokihoz. :)

2010. máj. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!