Kb hány óráig kell megjönnie, hogy ma még a ciklus első napja legyen?
Ha így lenne akkir azt mondanám h egy ( szerencsére) szaporodásra alkalmatlan kretén vagy.
De ilyen csúnyát ugye nem mondok...
Viszont az szánalmas h
1 nem figyelsz arra amit az orvos mond, vagy csak idióta vagy és nem tudod megjegyezni. Akkor meg jegyzetelj ( tudsz írni olvasni)
2. Aki a gyk-n várja a tuti biztos választ ilyen ügyben ahelyett h a klinikán érdeklődne az megint csak elvan tájolva
Tudod ha nem arcoskodták volna az elején még segített is volna 1 2 ember
Azért ne haragudjál.. Kérdezel valamit, nem írod le, hogy minek. Nekem is kellett szedni a ciklus 1.3.5 akarhanyadik napján ezt azt. Voltam vérvételen, szurin.. Nekem azt mondta a dokim amit leírtam. Barna nem szamit ver szamit.
Nem tehetek rola, hogy képtelen vagy megfogalmazni a kérdésedet csak vergodsz ha valaki józan paraszti ésszel ir egy választ a pongyolan megfogalmazott kérdésedre.
Ha ugy írod ki h meddosegisek nektek hogy kellett szamolni blabla.. meg se nézem a kérdésed. Talan ne csak masban lasd mar meg a hibat. A masik kis okoska meg ne hulyezzen mar le mindenkit mert ez a bolond menstrualo no nem tud fogalmazni. Fogjatok kezet. 1voltam
Szia!
En is ugy tudom, hogy ha este 18- ig megjon rendesen akkor aznapi a ciklus elso napja. Viszont ha 18 utan ont el a ver mint moszkvat a hoeses akkor mar masnap lesz az elso napja.
Minden jot!
A bunkokat eszre se kell venni!!! 😉
köszönöm a rendes válaszokat.
Én sem értek, miért kötben itt bele egyesek az élő fába is, legalább ebben a kategóráiban támoathatnák egymást a nők, hiszen szerintem mindenki ugyanazt szeretné, aki ide ír, várandós lenni. Ki hamarabb, ki később, ki meddőségivel, ki természetes úton, de remélem mindenkinek sikerülni fog, nekem is :)
Egyébként megjött szombat délelőtt 9-kor, így szerencsére nem kellett tanakodnom, hogy melyik az első nap :) Új ciklus, új remények, megújult erő és hit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!