Kb hány óráig kell megjönnie, hogy ma még a ciklus első napja legyen?
Azt számít, hogy nem mindegy, hogy melyik a ciklus 1. napja!
Amikor legutóbb nem délelőtt jött meg, már vagy másfél éve volt, akkor mondta a nőgyógyász, hogy hogyan számoljam, de már nem emlékszem.
Esetemben igenis számít, hogy ciklus első vagy második napja van!
Valaki aki tudja rendesen, az kérem, válaszoljon, sajnos az orvost már nem érem el :(
Este 6-7-ig ha megjönne esetleg, az még ma a ciklus 1. napja?
"Azt számít, hogy nem mindegy, hogy melyik a ciklus 1. napja! "
Mekkora egy flegma bunkó paraszt vagy.
Remélem nem válaszolnak a kérdésedre érdemben.
Ha ennyit meg nem tudsz mmagadtól, az igen sajnálatos
Hát most már mindegy, ti rosszul tudjátok, felhívtam a meddőségit, este 6 után már másnapra kell írnom a ciklus 1. napját.
Fontos, mert gyógyszer, vérvétel, injekciózás és beavatkozás is attól függ, hogy mikor jön meg, és 1 nap is számít!
Ti vagytok a parasztok. Normálisan kérdeztem valamit.
Igenis számít sok esetben, mi a ciklus első napja!
Ismerem az órát, de ti nem, ezek szerint, nektem akkor van a ciklus 1. napja, mikor feltűnik? Hát gratulálok!
Mint mondtam, kezelések miatt napra pontosan kell tudnom, mikor hanyadik nap van, injekciókat pedig órára pontosan kell beadnom!
Számít nagyon is, hogyha este 7-kor jön meg, akkor mára írjam vagy már holnapra, észlények, hüly e id ióta pi
csák, akik csak itt élitek ki magatokat a gyakorin, mert számalmas kis életetek a géptől felállva már borzasztó frusztrált és szerencsétlen.
Jól kifogtad a sok hülyét.
Ha marhaságot kérdeznek, én vagyok az első, aki beszól, de itt egy teljesen normális kérdésről volt szó.
Az én orvosom is úgy mondta, mint a tiéd. Este 6-ig aznap, utána már másnapra számít.
Illetve nekem azt mondta hogy a barnázás is számít, nem csak az élénkvörös, csak jegyezzem fel, hogy meddig barnáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!