Nektek hányadik próbálkozós hónapban jött össze a baba?
Figyelt kérdés
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta nem sikerült. Tudom ez még nagyon kevés idő, de azt gondoltam szinte egyből összejön. 10 évig szedtem fogamzásgátlót, de a ciklusaim nélküle is rendszeresek. Még a peteérést nem akarom figyelgetni, nem akarok még annyira rágörcsölni, meg a tünetek alapján amit olvastam, nem is szoktam érezni.2017. júl. 28. 08:53
21/22 anonim válasza:
Fél évig szedtem fogamzásgátlót,tavaly júliusban hagytam abba. Baba még sehol. :(
22/22 anonim válasza:
Úgy látom akinek hamar sikerült az le lett pontozva. Azt hittem itt tapasztalatokat szeretnek olvasni az emberek, nem pedig azt, amit "olvasni akarnak". És most is le lehet pontozni! Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!