Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mikor tesztelnetek legeloszor?

Ti mikor tesztelnetek legeloszor?

Figyelt kérdés
Jovo het szombatra nem varom. Viszont olyan rossz a kozerzetem szurkal a hasam alja fel vagyok puffadva nagyon. Es mindig ehes vagyok. Hohullamjaim vannam de nagyon durvan. Lehet baba van a dologban?
2017. júl. 24. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezek kesobb jonnek..de ha baba , akkor ezt hcg okozza es nemsokára kimutatja a teszt. Nekem 9dpon mutatta mind a 2 gyereknél😊😊 de ez a legritkább.

Elso babánál aki elment 13dpon lett halvany pozi :)

Szval sztem 12 dpo

2017. júl. 24. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Késés előtt nem tesztelnék. Késés után két nappal.

Ha csak kémiai terhesség, nagyobb lesz a csalódás.

2017. júl. 24. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Jövő hét szombat még majdnem két hét, még be sem ágyazódott. Valós terhességgel összefüggő tüneted még nem is lehet. Saját érdekedben lazíts, ha így folytatod pár nap és hányingered lesz, még pár nap és hányni is fogsz, miközben még az sem biztos, hogy terhes vagy. Tesztelni meg bőven ráérsz ha majd késik.
2017. júl. 24. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Most ne nezzetek hulyenek de juniusba megjott 10-en ot napig tartott ra harom napra volt ket nap pecsetelesem. Juliusba rendesen megjott 29 napra. De a hasam meg nöl. Nem ertem milehet velem .
2017. júl. 24. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj akkor ha fennáll az esèlye h az előző ciklusban teherbe eshettèl.Bár ha megjött rendesen ahogy kell,akkor én kizárnám. De a teszt okosabb mindenkinél.Hajrá.
2017. júl. 24. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Szeretnenk masodik babot tehat nem vedekezunk. Csak annyit olvastam arrol hogy valaki terhesen is menstrual ugy higy eszre sem veszu hogy babar var
2017. júl. 24. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen de azért lássuk be,ez iszonyú ritka.

De hátha,egy tesztet megér ;)

2017. júl. 24. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
29. cn-on negatív volt, 36. cn-on pozitív. a görbéből nem derült ki sosem, de olyan 10-11. dpo lehetett (uh-kép alapján)
2017. júl. 25. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!