Mi a véleményetek az eddigi hőgörbémről, ti mikor tesztelnétek?
A ciklusom elég változó 28-35 napig bármi előfordulhat.
5 hónapja nem védekezünk, ez a 2. hónapunk amikor célzottan figyelünk. Szedek terhesvitamint, cickafark és palástfű teát iszok.
Köszönöm a válaszokat.
Azt mondta az orvosom, hogy egy 30-45 perc eltérés belefér, szóval emiatt én nem aggódom, egyszer volt, amikor elaludtam és csak 8 körül mértem.
Amúgy volt olyan, hogy még egy 1,5 órát az ágyban maradtam és a hőm nem változott.
Teljesen jó időpontokban mérted, nekem is azt mondták, hogy nem kell ezt annyira szigorúan venni. Nagyon jó ütemben voltatok együtt a pároddal, kicsit irigyellek is.... :D
Szerintem simán lehet ebből babóca, nagyon drukkolok! Látható, hogy a beágyazódáskor jöttek a görcsök és a sűrű krémszerű folyás nagyon jó jel!
Ami nagyon érdekes, hogy a jónás naptár szerint is pont akkor van a peteérésed, nha ez nagyon ritka, még a csillagok is azt akarják, hogy babátok legyen! :)
Szorítok!
Köszönöm a válaszokat, köszönöm a drukkot! :)
Hamarosan meglátjuk mi lesz a dologból, csak eddig még soha nem voltak ilyen tüneteim, nekem nem igazán szokott fájni, ha megjön, csak úgy megtörténik, most meg eléggé szenvedek a tünetektől, meg állandóan pisilnem kell. Hirtelen belenyilal a hólyagomba és rohannom kell wc-re. Az előző ciklusom 28 napos volt, nem tudom most milyen lehet....
mintha csak a saját kérdésem olvasnám! én is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok,tegnapra nem vártam,nekem is olyan hírtelen kell pisilni hogy alig érek ki a wcre, tesztet még nem mertem csinálni szokott késni 2-3napot, mi is 5hónapja próbálkozunk és változó a ciklusom, olyan érzésem van mintha megjönne hamarosan 😕 fáj a hasam alja meg a mellem 😕 kb egy hete volt egy két csepp barnázás remélem beágyazódás volt, az a fura hogy valamelyik nap annyira hányingerem lett a hajfesték szagától hogy rosszul lettem!
mi is vágyunk már a babára!
drukkolok nektek 😊 ha gondolod tarthatnánk a kapcsolatot hogy mi lett 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!