Fog valaki holnap holnapután tesztelni? Ki hányadik dpo n van?
Szia! Ha szerdáig nem jön meg, lehet tesztelek. Nem tudom még. Ma van két napja, hogy késik, de nem merek reménykedni. Egyszer fordult elő, hogy négy napot késett. Még kivárom a szerdát, hátha nem jön meg. :-)
Üdv.: Emma
Szia!
Én ma vagyok a ciklusom 32.napján. Reggel teszteltem, de teljesen negatív lett. 28-32 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Vasárnap hajnalban görcsöltem, azt hittem meg fog jönni, de semmi. Szerdán fogok én is újra tesztelni.
Picit kiesek az intervallumból én csütörtökön tesztelek, az lesz a 10 vagy 11 dpo (sajna nem tudom pontosan)
Egy partyba megyünk a barátainkkal és azért erősen feltűnne ha nem iszom, és jobb lenne úgy elutasítani, hogy biztos van okom rá.
Meg persze iszonyú kíváncsi is vagyok!
Drukkolok mindenkinek!
Kedves Kérdező és Emma! De jó, gratulálok nektek, jó egészséget és boldog babavárást kívánok!! :-))) Nekem sajnos megjött végül. :-( Sebaj, új hónap, új remèny! :-)
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!