Hogy venném észre a terhességem?
Figyelt kérdés
Nincs rendszeres szabályos vérzésem. Meforalt szedek, rajta vagyok az ügyön. Ha terhes lennék azt hogy venném észre? Lehet hogy sehogy és minden héten tesztelni kellene?2017. júl. 20. 10:07
1/3 anonim válasza:
hőmérőzzél, abból fogod látni, hogy egyáltalán volt-e ovud, onnantól 14-15. napon már lehet tesztelni szerintem.
Ha pcos ir-es vagy én nem szabályos a ciklusod, akkor az ovuteszt egy vagyon lenne, így viszont a hőmérőzéssel jól be lehetne lőni, hogy volt-e tüszőrepedés. Csak akkor megy fel tartósan a hó, ha volt.
2/3 anonim válasza:
Én pár hetente teszteltem. Egyszer csak pozitív lett. Egy X-epil teszt 250 Ft, nem egy bevállalhatatlan összeg pár hetente.
3/3 anonim válasza:
Nekem is össze-vissza jött meg már évek óta. Az lett gyanús, hogy iszonyú sokat kezdtem pisilni, de még éjjel is 2-3 alkalommal, pedig egyébként a sok ivás mellett is reggel-este járok csak, max egyszer még délután. Szóval amikor a 2. vérzés is kimaradt (az elsőnek nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget), és elkezdődött ez a pisilési mizéria, akkor teszteltem és pozitív lett, 6 év után. :) 8 és fél hetes voltam, de később már a hasam is elkezdett nőni, szóval ha másból nem, abból tuti észreveszed. Más kellemetlen tünetem azóta sincs, pedig már 21 hetes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!