Ilyen esetben leesik a hő akkor is ha baba van?
A menzeszemet júli 10-től 15-ig tudtam le.Ugyan úgy volt meg mint máskor.Ha esetleg mèg is valamilyen csoda folytán teherbe estem volna az előző ciklusban,akkor a hőm a menzesz alatt maradt volna fent vagy ugyan úgy leesett volna?
Csak érdeklődöm!
Hiába nem ez volt a kérdés, attól még TÉNYLEG nem lehetsz terhes ha volt menstruációd.
Beszélsz itt össze vissza a csodáról meg ilyen olyan hőről. Agyadra ment hogy nem jön a gyerek? Ha ilyeneken agyalsz, akkor nem is fog...
Nem ment agyamra,de ha így is lenne ahhoz sem lenne sok közöd!
És mivel nem hallani olyanról hogy rendes menzesz ellenére is terhes volt az illető így megfordult a fejemben,ennyi. És nem a gyerek miatt hőmérőzök egyébként,hanem csak a ciklusomat ellenőrzöm a hőmérőzéssel hogy rendben müködök e (persze a terhesség esélyét sem lehet kizárni mert megszakítást alkalmazunk).
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Az én alaphőm 36.2 általában,36 alá nekem sosem esik.
Itt a mostani görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!