Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néhány év múlva szeretnék...

Néhány év múlva szeretnék valószínű gyereket és elég erőteljesen kislányt. Hogyan?

Figyelt kérdés
Van erre valami számítás? Valami "befolyás"? Hallottam valamiféle számítási modról, ami be szokott válni.

2017. júl. 17. 09:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
A legtöbb ember szerintem szívesen meghatározná a születendö gyermeke nemét, vannak országok, ahol erre van is lehetőség lombiknál. Mi is lányt akartunk és az is lett, nincs ezzel semmi baj, természetesen ha fiú lenne akkor is szeretnénk.
2017. júl. 17. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Ha a kínai naptárra gondolsz, ami megadja, hogy x éves anyuka y hónapban lányt fog szülni, az butaság. Nekem más nemű babát ír.

A lombik-módszert pedig nem fogja neked orvos emgcsinálni, nem etikus, nem törvényes, és undorító dolog is eldönteni, hogy fiú vagy lány legyen egy gyerek. Szerencsére az orvosnak több esze lesz.

2017. júl. 17. 10:48
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

:) szex szex szex es imádkozz.

Nálunk apuka megmondta lany. Lány lesz. Nem érdekelt egyébként, csak legyen es jol legyen.

2017. júl. 17. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Ezt nem te irányítod. Örülj neki, hogy egyáltalán lehet gyereked. Valakinek épp elég a tudat, hogy nehezen fog összejönni....

Lehetnek mindenkinek vágyai, hogy fiút vagy lányt szeretne, ez normális, de az a legfontosabb, hogy egészséges baba legyen.

L/19

2017. júl. 17. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Gyűjtöd a megfelelő pontokat és levásárolod :)
2017. júl. 17. 12:29
 16/19 A kérdező kommentje:

Nyilván az a lényeg, hogy ha lesz is, egészséges legyen.

Orvosi beavatkozást ilyen miatt nem vállalnék, most így látom. Annyira elvetemült nem vagyok. Én inkább ilyen számolás, naptár dologra voltam kiváncsi. Megkaptam a válaszokat, köszönöm.

:)

2017. júl. 17. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

Ilyenen is csak az gondolkozik, aki még nem kezdte el a próbálkozást. Amikor majd minden hónapban azon izgulsz, hogy ne jöjjön meg, de mégis mindig megjön, egy idő után már mindegy lesz milyen nemű fogan, a lényeg hogy neked is legyen babád.

Persze más a helyzet, amikor pl.már valakinek van 3 fia, és szeretne egy kislányt is. Érthető, hogy bevet minden trükköt - ovu előtt 3-4 nappal próbálkoznak stb. Aztán ezek a praktikák vagy bejönnek vagy nem..

De amíg nincs gyerek, addig szerintem értelmetlen ha pont az ovu napját hagyod ki (a petesejt élettartama 12-24 óra!) csak azért, hogy nehogy fiú legyen. Majd meglátod, hogy nem is olyan egyszerű ez: akik próbálkoznak, nem győzik mérni a hőt, meg venni az ovu teszteket, nehogy az aktuális hónapban lecsússzanak róla. Már a menzesz végétől a következő menzeszig megy az együttlét naponta, kétnaponta. És még így is előfordul, hogy hónapokat, éveket kell várni a babára.

2017. júl. 17. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Először is teherbe kéne esned. . Ne érts félre, kicsit s se kívánom, de te is láthatod mennyien küzdenek itt a babáért! Honnan tudod, hogy esetleg nem e te is közte vagy ? Majd ha már hónapok óta lövöd a negatív teszteket, hidd el, nem arra lesz gondod, hogy lány e vagy fiú.
2017. júl. 17. 13:28
 19/19 A kérdező kommentje:

Értem. Eddig egyáltalán nem is akartam gyereket. Az apró vágy nemrég érkezett és még nem is erős túlzottan. Csak olvasgatok.

Ha nem lehet, az kiderül akkor, mikor aktuális lesz az élethelyzet. Akkor elfogadom, bár biztosan nem könnyű, hogy nekem nincs megírva hogy gyerekem legyen.

Mert van olyan sajnos, aki küzd és küzd és 10 évig küzd, összejön és valami fogyatékossággal születik szegény ami egy életet, sőt, kettőt tesz tönkre. Történt a környezetemben ilyen, sajnos.

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. júl. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!