Néhány év múlva szeretnék valószínű gyereket és elég erőteljesen kislányt. Hogyan?
Figyelt kérdés
Van erre valami számítás? Valami "befolyás"? Hallottam valamiféle számítási modról, ami be szokott válni.2017. júl. 17. 09:36
1/19 anonim válasza:
Nincs, ezt nem lehet így befolyásolni, 50-50%, hogy XY, vagy XX kromoszómát hordozó hímivarsejtet fogad-e be a petesejt.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen igen, de hallottam olyanról, hogy kor stb alapján ki lehet számolni. Nem 100%, de esélyes hogy olyan nemű lesz.
2017. júl. 17. 09:42
3/19 anonim válasza:
Hülyeség. Nem te döntöd el, hogy melyik ér célba. A férfitól függ. Ráadásul annyiban, hogy a millió sejt közül melyiknek sikerül. Az meg érezhetően sok sok sok mindentől függ, hisz millió van belőle. X-et vagy Y-t hordoz.
4/19 anonim válasza:
Vannak számítások, de logikus, hogy mindig lesz olyan akinek épp kislánya születik. De a többi anyukának ugyanazon a napon ugyanazzal a korral stb meg fia. De ők nem jelentkeznek, hogy nem, nem sikerült a naptárral.
Szerintem ez olyan mint a horoszkóp. Mindig van valaki aki magára ismer.
6/19 anonim válasza:
Majd az orvosoddal kene konzultalnod,o biztosan tudna segiteni valamiben
7/19 anonim válasza:
Csak minimálisan lehet befolyásolni, ovu előtti szexből valószínűbb a lány, ovukor a fiú.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Látom megvan itt is a színvonal. Bezzeg fordított kérdésnél menne az anyázás. Az nem baj, ha lányt akar az ember, de a fiú miatt leszólják. Erre nem egy példa volt már.
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A nem értelmes, bunkó választ pedig nem minősíteném, minősíti önmagát az illető.
2017. júl. 17. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!